Український боксер проведе бій за титул тимчасового чемпіона WBO

03 квiтня 11:28

Зустріч Макса Бурсака з камерунцем Хасаном н'Дамом н'Джикамом відбудеться 4-го травня у Леваллуа-Перре, Франція, а на її кону буде стояти титул «тимчасового» чемпіона світу WBO у середній вазі.

 

Команди колишнього «тимчасового» чемпіона світу з боксу за версією WBA камерунця Хасана н'Дама н'Джикама (26-0, 17 КО) і досі непереможеного українця Макса «Тигра» Бурсака (24-0-1, 10 КО) досягли офіційної угоди про поєдинок.

Зустріч камерунця з Бурсаком відбудеться 4-го травня у Леваллуа-Перре, Франція, а на її кону буде стояти титул «тимчасового» чемпіона світу WBO у середній вазі.

Відзначимо, що «регулярний» чемпіон WBO Дмитро Пірог був проти такої зустрічі, оскільки був згоден на зустріч з кожним із цих боксерів, проте Всесвітня боксерська організація все ж вирішила санкціонувати такий бій.

Раніше ЗМІ повідомляли про те, що Пірог може зустрітися з Бурсаком в Москві першого травня.

Бурсак, нагадаємо, є першим номером рейтингу WBO. Крім того, Максим перебуває на першій сходинці українського рейтингу і на 26 - світового.

У послужному списку українського "Тигра" немає жодної поразки (24-0-1, 10 КО). Так само, як і у камерунця н'Джикама (26-0, 17 КО), який займає четверте місце у рейтингу організації.
!zn

Читайте також:

В Україні назвали найкращих спортсменів 2011 року

Документальний фільм «Кличко» знайшов свій відгук в українського глядача

Кличко-молодший після спорту політикою займатися не має наміру