Український боксер Голуб здобув десяту перемогу на профі-рингу

17 сiчня 10:49

Перспективний українець продовжує виступати без поразок.

 

В андеркарті поєдинків Вайлдер - Шпілька і Глазков - Мартін, які проходили в Нью-Йорку, свої бої провели два українських боксери - Іван Голуб і Раміль Гаджиєв.

Голуб, який виступає у напівсередній вазі, проводив свій десятий бій на професійному рингу. Українець швидко здолав американця Хуана Родрігеса-молодшого (12-4, 8 КО). Голуб двічі відправив суперника в нокдаун, той не здавався, але під кінець першого раунду рефері все ж був змушений зупинити поєдинок. Український боксер у восьмий раз завершив свій бій достроковою перемогою.

"Швидко відчув, що влучаю, зрозумів, що потрібно допрацьовувати і закінчувати бій. Зараз лечу в Україну, а в наступний раз буду готовий вийти на ринг в кінці березня або квітні", - відзначив Голуб після поєдинку.

18-річний Гаджієв здобути перемогу не зумів. У своєму другому поєдинку в профі одесит програв представнику Узбекистану Ботиршеру Обідову рішенням суддів.

Читайте також: Топ-5 нокаутів від українських боксерів у 2015 році

Нагадаємо, українець Глазков не зумів завоювати титул чемпіона світу за версією IBF в бою проти Чарльза Мартіна через травму коліна.