Українське дербі у НХЛ: Понікаровський громить Федотенка

14 березня 13:17

У матчі регулярного чемпіонату НХЛ між двома командами, в яких виступають українські хокеїсти Олексій Понікаровський і Руслан Федотенко, була зафіксована впевнена перемога "Нью Джерсі Девілз".

 

У матчі регулярного чемпіонату Національної хокейної ліги між "Нью Джерсі Девілз" і "Філадельфія Флайєрс" відбулася зустріч двох українців, які виступають у НХЛ - "диявола" Олексія Понікаровського і "льотчика" Руслана Федотенка. Поєдинок завершився впевненою перемогою "Девілз" 5:2.

У самому матчі ні Понікаровському, ні Федотенку не вдалося відзначитися закинутими шайбами, однак Олексій зумів віддати точний пас на Андрія Локтіонова, коли той забивав четвертий гол у ворота свого співвітчизника росіянина Іллі Бризгалова.

Всього Понікаровський провів на льоду близько 12 хвилин, один раз кинув по воротах і провів три силових прийоми. Федотенко ж частіше виходив на зміни і також відзначився одним кидком.

"Нью Джерсі" завдяки перемозі над "Філадельфією" закріпився на 7-му місці Східної конференції, а ось "льотчики" дещо погіршили своє становище. Як зазначив напередодні гри Ілля Бризгалов, у разі, якщо його команда програє "Девілз"сезон можна вважати завершеним. І після матчу зоряний росіянин був не в дусі.

"Я втомився програвати. У мене немає слів - чергове розчарування", - резюмував Бризгалов.

В інших матчах ігрового дня "Калгарі" здолав "Детройт" 5:2, а лідер "Востока" в серії буллітів був сильнішим за принципового суперника з "Оттави" - 4:3. !zn

Читайте також:

Олександр Овечкін встановив новий антирекорд суперзірок НХЛ

Неймовірний гол Дацюка - обіграв всю команду і воротаря

Хокей: київський "Беркут" зняли з чемпіонату України через фінансові проблеми

Хокейний "Донбас" звільнив тренера за невдачі на фініші чемпіонату