Українська легкоатлетка завоювала "срібло" на зимовому Кубку Європи з метання

18 березня 09:37

В іспанському Кастельоні відбувся зимовий Кубок Європи з метань - змагання, в якому змагаються в метанні списа, молота і диска, а також у штовханні ядра. Українка Віра Ребрик завершила свій виступ на другому місці.

 

Українка Віра Ребрик завоювала срібну медаль на зимовому Кубку Європи з метання. 24-річна українка у метанні списа поступилася лише росіянці Марії Абакумовій. Результат української метальниці списа - 63,42 метра, тоді як Абакумова метнула снаряд набагато далі - 69,34 м.

Зазначимо, що в минулому сезоні Віра Ребрик здобула "золото" чемпіонату Європи з національним рекордом - 66,86 м. Щоправда, на Олімпійських Іграх у Лондоні вона не змогла кваліфікуватися у фінальний етап змагань. Також Ребрик є рекордсменкою світу серед юніорів.

Що стосується решти українських атлетів, то Андрій Семенов здобув "бронзу" у штовханні ядра. Його результат - 19,55 м, тоді як Георгій Іванов з Болгарії став другим (19,68 м), а переміг у змаганнях іспанець Борха Вівас - 20,00 м.

Також вдало виступила в Іспанії і молодіжна жіноча збірна України (віком до 23 років) - у загальному командному заліку вона фінішувала першою. Третє командне місце - у чоловічої команди.

Нагадаємо, що на початку березня українські легкоатлети завоювали дві золоті, одну срібну і бронзову медалі на зимовому чемпіонаті Європи з легкої атлетики в Гетеборзі. !zn

Читайте також:

Володарями "спортивного Оскара" і найкращими спортсменами року стали легкоатлети

Українські легкоатлетки завоювали чотири медалі на чемпіонаті Європи

Українські легкоатлети звинуватили спортивне керівництво у фінансових махінаціях