Україна не втримала перемогу в матчі з Англією - 1:1 (ВІДЕО)

12 вересня 04:10

Збірна України зіграла внічию 1:1 з Англією в першому для себе матчі відбірного турніру чемпіонату світу 2014 року, який відбувся у вівторок на знаменитому лондонському стадіоні «Уемблі».

 

Збірна України почала відбір до чемпіонату світу 2014 року виїзної нічиєї проти Англії

На 39-й хвилині рахунок відкрив Євген Коноплянка, ефектним ударом з 22 метрів завершивши не менш ефектну атаку української збірної.

У час, що залишився українці переважно грали на оборону воріт. На 87 хвилині Євген Хачеріді допустив гру рукою, за що збірна України була покарана пенальті - після успішного удару Френка Лемпарда рахунок зрівнявся.

За п'ять хвилин до закінчення основного часу господарі заробили пенальті - Деніел Уелбек, пробиваючи по воротах, влучив у руку Хачеріді, а Френк Лемпард реалізував 11-метровий. Через дві хвилини друге попередження отримав капітан збірної Англії Стівен Джеррард і залишив поле.

Таким чином, збірна України стартувала в кваліфікації з нічиєї на «Уемблі», а англійці після двох турів заробили чотири очки.



Англія - ​​Україна 1:1

Гол: Лемпард, 87 - Коноплянка, 39

Англія: Харт, Джонсон, Ягелка, Лескотт, Бейнс (Бертранд, 73), Джеррард, Лемпард, Клеверлі (Уелбек, 62), Мілнер, Окслейд-Чемберлен (Старрідж, 69), Дефо

Україна: П'ятов, Гусєв, Ракицький, Хачеріді, Селін (Шевчук, 75), Тимощук, Ротань (Назаренко, 90 +2), Гармаш, Коноплянка, Ярмоленко, Зозуля (Девіч, 90)

Попередження: Дефо, Джеррард, Лескотт, Мілнер, Джонсон - Селін, Гармаш

Вилучення: Джеррард, 88. !zn

Читайте також:

Збірна Англії перед грою з Україною розгромила Молдову - 5:0 (ВІДЕО)

Шовковський завершив кар'єру в збірній України

Збірна Англії перед матчем проти України позбулася своєї головної зірки Уейна Руні