Україна програла Росії у фіналі Кубка Співдружності

28 сiчня 09:39

З 2012 року у Кубку Співдружності беруть участь молодіжні збірні країн СНД (вік до 21 року).

 

Молодіжна збірна України з футболу (U-21) програла у фіналі Кубка Співдружності-2013 у Санкт-Петербурзі команді Росії з рахунком 2:4.

Команди досить активно почали зустріч. Вже на шостій хвилині після прострілу гравця російської збірної з флангу центральний захисник українців Давіт Іашвілі, який у грудні 2012 року перейшов з "Оболоні" в "Динамо", зрізав м'яч у свої ворота. Але вже на 13-й хвилині півзахисник київського "Динамо" Владислав Калитвинцев гарним дальнім ударом вразив "дев'ятку" воріт господарів турніру.

На 37-й хвилині Росія знову вийшла вперед зусиллями нападаючого Андрія Панюкова. В середині другого тайму українській "молодіжці" знову вдалося вирівняти становище. Після пасу "оболонця" Іраклія Месхія нападаючий донецького "Металурга" Віталій Іванко відправив м'яч у сітку. Але на 76-й хвилині Панюков знову скористався помилкою в обороні підопічних Сергія Ковальця і вивів свою команду вперед.

Українські футболісти намагалися врятувати гру, але їм це не вдалося. А на доданих до основного часу хвилинах воротар "синьо-жовтих" Шевченко "привіз" пенальті у свої ворота, який реалізував Емін Махмудов.

Кубок Співдружності (до 2011 року включно - Кубок чемпіонів Країн Співдружності СНД і Балтії) - регіональный футбольний турнір, перший розіграш якого пройшов у січні 1993 року. До 2011 року в турнірі брали участь клуби з країн колишнього СРСР. З 2012 року у Кубку Співдружності беруть участь молодіжні збірні країн СНД (вік до 21 року). !zn

Читайте також:

ФІФА проти чемпіонату СНД з футболу: Такого не буде

Інтерпол оцінив бізнес з договірними матчами у сотні мільярдів євро

Збірна України піднялася в рейтингу ФІФА, не провівши жодної гри