Україна показала найбільший прогрес серед провідних збірних у рейтингу ФІФА

11 квiтня 13:38

Завдяки двом перемогам у відбірковому циклі ЧС-2014 українська збірна піднялася на 11 позицій рейтингу ФІФА, влаштувавшись на 37-му місці.

 

В опублікованому рейтингу ФІФА національних збірних команда Михайла Фоменка продемонструвала хороший прогрес, розташувавшись на 37-му місці.

Завдяки двом перемогам у відбірковому турнірі чемпіонату світу 2014, які українці вибороли у зустрічах з Польщею і Молдовою, наша збірна піднялася на 11 рядків.

У попередній версії рейтингу українці зупинилися за крок від вильоту з топ-50, однак на сьогоднішній день позиції України значно покращилися. Відзначимо, що жодна з провідних збірних не продемонструвала такого прогресу. Втім, Данії піднялася з 25-го на 20-те місце, а Хорватія з 9-го на 4-те. Збірна Уельсу, яка перебувала на 71-му рядку рейтингу зуміла повернутися у топ-50, подолавши 22 позиції.

Очолює рейтинг Іспанія, далі йдуть німці і аргентинці. Зазначимо, що збірна Росії залишила топ-10, поступившись місцем Еквадору.

Нагадаємо, що у групі Н Європейського відбору до ЧС-2014 українці поки займають 3-тє місце, набравши 8 очок після п'яти матчів. Наступний поєдинок "синьо-жовті" проведуть 7 червня на виїзді проти Чорногорії. !zn

Читайте також:

В Індонезії все ще розраховують побачити Шевченка-футболіста

Ярмоленко побив національний рекорд Шевченка і Реброва

Україна з другої спроби обігрує Молдову

Україна видає чудовий матч і впевнено перемагає Польщу у Варшаві