УЄФА зацікавлений, щоб Україна та Польща вийшли з групи на Євро-2012

09 листопада 12:36

УЄФА хотів би уникнути повторення ситуації, яка мала місце на попередньому чемпіонаті Європи в Австрії та Швейцарії, коли господарі турніру вибули зі змагань вже після групової стадії. Про це під час прес-конференції у Цюріху наголосив операційний директор Союзу Мартін Кален, повідомляє «Україна-2012».

 

Він упевнений в тому, що під час проведення Євро-2012 пануватиме святкова атмосфера. «Але вона буде ще кращою, якщо ми матимемо трохи вдачі під час фінального жеребкування в Києві 2 грудня. Багато вболівальників завітають до сусідніх країни, якщо, наприклад, Німеччина потрапить до «польської» групи, а Росія гратиме в Україні», – сказав він.

Загалом Євро-2012 в Україні і Польщі буде особливим турніром в історії УЄФА. За словами М.Каллена, футбольна складова європершоісті-2012 буде навіть кращою, аніж на минулому ЧЄ в Австрії та Швейцарії. «За наступні три-чотири місяці ще належить багато чого зробити. Особливо, що стосується підготовки транспортної інфраструктури, доріг від аеропортів до стадіонів та центру міст. Але це буде особливий чемпіонат Європи!», – зауважив Мартін Каллен.