УЄФА почав продаж квитків для вболівальників 16 збірних

12 грудня 13:12

Сьогодні на офіційному сайті УЄФА стартував продаж квитків на Євро-2012 для вболівальників 16 команд, які вийшли до фінальної стадії змагань.

 

Певну кількість квитків було залишено для шанувальників 16 команд, які гратимуть у фінальному раунді.

Придбати їх можна лише на підставі громадянства та/або місця проживання автора заявки. Володарів квитків визначить лотерея, тому уболівальникам не потрібно надто к
вапитися з оформленням заявки. Це можна зробити до 29 лютого 2012 року, щоправда, для деяких футбольних асоціацій дата може бути іншою - залежно від їхніх власних правил, наведених на відповідних квиткових порталах.

Всього для прихильників збірних, які беруть участь у фінальній частині, було зарезервовано 32% квитків. Кожна команда отримує 16% від загальної кількості місць на стадіоні, або мінімум 6 тисяч квитків на кожен свій матч групового турніру. У чвертьфіналах та півфіналах це число становить 5 тисяч квитків на кожну команду. Фіналістів зможуть підтримати по 9 тисяч уболівальників з кожного боку.

Складовою частиною стратегії УЄФА з продажу квитків є програма для туроператорів, з
а допомогою якої фани будуть мати можливість придбати тури у ліцензованих агентств, а потім на uefa.com - квитки на матчі, під які ці тури розраховані. У кожній країні-учасниці фіналу буде максимум два оператори, які будуть пропонувати таку послугу. Компанія TUI Travel PLC є офіційним партнером УЄФА з питань розміщення, і в більшості країн саме вона є оператором, що має ліцензію.