У лікарню до Луческу приїхали Ахметов і Колесніков

15 сiчня 15:13

Головного тренера «Шахтаря» Мірчу Луческу, який знаходиться в лікарні Бухареста після аварії, в неділю, 15 січня, відвідали президент клубу Ринат Ахметов і віце-прем'єр-міністр України Борис Колесніков, повідомляє прес-служба ФК «Шахтар».

 

В інтерв'ю кореспондентові прес-служби клубу М.Луческу заявив, що почуває себе краще і подякував уболівальникам за увагу.

Водночас, він не зміг відповісти, коли зможе повернутися до тренерської роботи. «Це буде залежати від того, як піде процес відновлення. Як скажуть лікарі», - повідомив він.

М.Луческу також висловив упевненість, що тренерський штаб «Шахтаря» впорається з підготовкою команди до весняних ігор.

«Зрозуміло, я б вважав за краще бути разом зі своєю командою. «Шахтар» - це моє життя, те, чого мені найбільше не вистачає. Але так вже вийшло, що команда змушена готуватися без мене. Я впевнений, що процес підготовки пройде на найвищому рівні. Наші футболісти - великі професіонали, знають, що потрібно робити, як готуватися. Крім того, хлопці розуміють, які високі завдання і цілі перед нами стоять. Тренерський штаб - Олександр Спиридон, і Карло Ніколіні - прекрасно знайомі з вимогами і схемою, за якими ми готуємося всі ці роки. Так що в цьому плані я спокійний», - сказав тренер.

Нагадаємо, що 6 січня наставник донецького Шахтаря Мірча Луческу потрапив у ДТП в столиці Румунії Бухаресті. Повне відновлення у румунського фахівця займе два місяці.