У Бродського вимагають 20 млн грн за повернення до клубу баскетбольних олігархів

08 червня 07:54

АБКУ розглянула заявку черкаського клубу на вступ до Суперліги. У результаті, рада ліги вирішила, що при вступі до ліги, «Мавпи» мають виконати кілька умов АБКУ. Зокрема, заплатити 30 мільйонів гривень до бюджету ліги.

 

Також, БК «Черкаські Мавпи» необхідно дати відповідь на всі пункти вимог генерального директора Суперліги Альгімантаса Павілоніса, які викладено в офіційному листі до БК «Черкаські мавпи», документально підтвердити банківськими гарантіями чи іншими документами заявлений клубом бюджет, сплатити обов'язковий щорічний внесок учасників Суперліги, здійснити одноразовий внесок у розмірі 30 млн грн. за право бути учасником Суперліги та надати гарантії керівництва міста про надання клубу земельної ділянки на будівництво та введення в експлуатацію спортивної арени місткістю 3 500 глядачів.

На даний момент, бажання взяти участь у міжнародних турнірах виявили БК «Азовмаш», БК «Будівельник», БК «Дніпро», БК «Донецьк» та БК «Хімік».

Окрім усього іншого введено ліміт на легіонерів - тепер у заявці їх не повинно бути більше п'яти. У той же час, на паркеті можуть знаходитися 4 іноземця одночасно. Як мінімум один український гравець зобов'язаний складати їм компанію.