У протистоянні з "Манчестер Сіті" ще не все втрачено - Ребров

04 березня 15:50

Головний тренер "Динамо" сподівається, що його підопічні у повторній грі віддадуть всі сили.

 

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров вірить у те, що в протистоянні плей-офф Ліги чемпіонів з "Манчестер Сіті" для київського клубу ще не все втрачено.

"Особисто я вірю, що не все втрачено, і прямо сказав про це футболістам перед початком тренування. Те, як зіграв "Манчестер Сіті" з "Ліверпулем" (0:3), залишає великий простір для надії. Я вважаю, що потрібно виходити на поле і віддавати всі сили, щоб не було в чому себе дорікнути. А вийде чи не вийде врятувати становище - покаже гра", - підкреслив Ребров в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні".

Також головний тренер "Динамо" розповів про ситуацію з травмованими: "Яковенко і Сидорчук вже тренувалися у четвер в основній групі. Сподіваюся, ось-ось повернеться в стрій Сергій Рибалка, який отримав мікротравму. Що ж стосується Сілви і Мораєса, то вони проходять процес реабілітації на базі, рвуться в бій. Я сподіваюся, що вони повернуться в стрій швидше, ніж спочатку прогнозувалося, але у кожної травми, на жаль, є свій період відновлення".

Читайте також: Ребров назвав поразку від "Манчестер Сіті" "заслуженою"

Нагадаємо, в першому матчі проти "Ман Сіті" "Динамо" на "Олімпійському" програло з рахунком 1:3. Повторна гра пройде 15 березня в Манчестері.