У матчі американської ліги хокеїсти влаштували масову бійку на лаві запасних

19 березня 09:30

В АХЛ, лізі, яка, в основному, готує майстрів для НХЛ, деколи бувають моменти, властиві заокеанському хокею 70-80-х років.

 

У матчі Американської хокейної ліги між "Чикаго Вулвз" і "Рокфорд Айс-Хогс" здавалося б стандартний для хокею епізод завершився масовою бійкою за участю майже всіх гравців, які перебували на лаві запасних і на льоду. Відбулося все в кінці гри, коли до фінальної сирени залишалося 12 секунд, а гості з Рокфорда вели 2:1.

Все почалося з того, що один з хокеїстів "Чикаго" штовхнув суперника в спину, але зробив це прямо біля лави його команди.

Втім, бійка завершилася так само швидко, як і почалася. Однак це не завадило суддям виписати на дві команди по 27 штрафів. Всього в цій грі суперники отримали на двох 174 хвилини штрафного часу! Звичайно, після цього моменту закинутих шайб 10 тисяч глядачів, присутніх на чиказькій арені, більше не побачили - їхні улюбленці вдруге поспіль поступилися "Рокфорду". Між тим, "Чикаго" як і раніше займає лідерські позиції у Західній конференції.

Зазначимо, що в сезоні-1997/98 у складі "Чикаго" на позиції захисника виступав нинішній головний тренер київського "Сокола" і молодіжної збірної України Олександр Годинюк. !zn

Читайте також:

Вперше за шість сезонів київського "Сокола" не буде у фіналі хокейного чемпіонату України

Російські хокеїсти обіграли збірну ОАЕ з рахунком 60:0, забиваючи по одній шайбі на хвилину

Українець Олексій Понікаровський повертається у "Нью Джерсі", сума контракту тримається в секреті

У США гігантський кондор ледь не зірвав хокейний матч