У "Барселоні" аплодують Мессі за бажання зіграти "через не можу"

11 квiтня 09:53

Вихід на поле не до кінця відновленого від травми Ліонеля Мессі допоміг "Барсі" зрівняти рахунок і випередити ПСЖ у боротьбі за вихід у півфінал Ліги Чемпіонів.

 

Асистент головного тренера "Барселони" Жорді Роура захоплений діями Ліонеля Мессі, який допоміг команді у нелегкому протистоянні з "Парі сен-жермен" завоювати путівку в 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів.

"Ми пишаємося своєю командою, кожним гравцем окремо. "Барселона" домоглася заслуженої перемоги над сильним суперником", - заявив Роура.

"До матчу ми домовилися з Лео, що він вийде на поле на заміну, у разі якщо щось піде не так. Він вдало увійшов у гру, суперник занервував і пропустив гол", - розповів Роура в інтерв'ю газеті As.

Зазначимо, що Мессі вийшов на поле на 63-й хвилині, коли ПСЖ вів у рахунку 1:0. Створивши кілька небезпечних ситуацій біля воріт гостей, він у підсумку, вивів на ударну позицію Педро, який і зрівняв рахунок. Як повідомляє Marca, аргентинець грав через біль, оскільки не встиг повністю відновитися після пошкодження. Швидше за все, Мессі пропустить наступний матч чемпіонату Іспанії з "Сарагосою".

"Мессі - дійсно важливий гравець в нашій команді, а його вихід на поле істотно поліпшив наше становище. Сама присутність на полі Ліонеля Мессі змусила опонентів нервувати, і в результаті ми зуміли зрівняти рахунок".

З тим, що зоряний аргентинець став ключовою фігурою в успіху "Барселони" згодні і в протилежному таборі.

"Мессі зміцнив упевненість господарів. Навіть якщо він не на сто відсотків готовий, він фантастичний гравець. Він допоміг відкрити гру, ледве з'явившись з лави", - відзначив Карло Анчелотті, головний тренер ПСЖ.

Нагадаємо, що "Барселона" шостий сезон поспіль пробивається в 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів. Каталонці можуть зустрітися з "Реалом", "Баварією" і "Боруссією". Жеребкування відбудеться 12 квітня. !zn

Читайте також:

Двічі ведучи в рахунку, "Барселона" не змогла обіграти ПСЖ

Мессі встановив черговий рекорд

В "Малазі" вважають, що їхню команду не хотіли бачити у півфіналі Ліги Чемпіонів

Мессі зумів обійти японського супер робота-воротаря