Ціни на готелі перед Олімпіадою у Лондоні піднялися вдвічі

14 березня 20:20

Лондонські готелі перед Олімпіадою підняли ціни лише вдвічі, хоча аналітики раніше прогнозували триразове зростання. Але до серпня час ще є.

 

Заплановані на літо цього року Олімпійські ігри в Лондоні підняли ціни на готелі в британській столиці в два рази в порівнянні з минулим роком.

Середня вартість ночі в лондонському готелі обійдеться гостям Олімпіади в серпні цього року в 213 фунтів, або 253 євро. Це приблизно стільки ж, скільки коштує номер у київському готелі під час Євро-2012 (247 євро).

«Ціни на готелі дійсно зросли, але, думаю, не варто пов'язувати це з Олімпіадою. Звичайно, спекулятивні настрої зіграли свою роль, але не до такої міри, як пишуть у пресі. Більшість готелів підписали угоду, за якою вони зобов'язалися тримати ціни на номери протягом кількох років приблизно на одному рівні», - говорить Герет Беннер, менеджер готелю «Хемпела».

Тим часом, за кілька місяців до початку ігор кімнати в багатьох готелях на серпень вже розпродані. Особливо це стосується кварталів у центральному Лондоні.

«Моя порада клієнтам: якщо ви збираєтеся на Олімпійські ігри, бронюйте зараз, не відкладайте. Розгляньте також варіанти в західному Лондоні, де ціни не так сильно піднялися», - рекомендує президент сайту Хотелз.ком Девід Рок.

Втім, поки найсміливіші прогнози щодо цін на лондонські готелі не збулися. Деякі аналітики передбачали, що вартість проживання в готелях британської столиці до Олімпіади підніметься втричі. Час, проте, для росту цін ще є.

Читайте також:

На Євро-2012 гості зможуть переночувати в 32-місному номері за 44 долари


Європейські збірні відмовилися базуватися в Україні через високі ціни в готелях

Українські готелі на Євро-2012 вдвічі дорожчі польських

Уболівальникам дешевше літати на матчі Євро-2012, ніж жити в Україні