Тренер Кличка-молодшого вважає Мормека Тайсоном (відео)

28 лютого 08:03

Бій з Мормеком рівноцінний поєдинку з Тайсоном, Мормек - це Тайсон в мініатюрі, високим хлопцям дуже непросто справлятися з ними, вважає Еммануель Стюард.

 

Тренер чемпіона світу в трьох категоріях українця Володимира Кличка Еммануель Стюард вважає, що в його підопічного буде дуже непростий бій проти француза Жана-Марка Мормека.

«Це вже 20-й чемпіонський бій Володимира, що абсолютно неймовірно за нинішнього часу.
Ми провели відмінний тренувальний збір і дуже задоволені набраною Володимиром формою. На відміну від публіки, чекаємо дуже важкого і напруженого бою», - зазначив Стюард.

На думку тренера, особливо важкими будуть перші три раунди, адже Мормек працює в манері Тайсона, а проти боксерів такого стилю ми ще жодного разу не виступали.

«Високим хлопцям дуже непросто справлятися з ними. Бій з Мормеком рівноцінний поєдинку з Тайсоном. Мормек - це Тайсон в мініатюрі. І він не міг знайти краще за тренера, ніжм Кевін Руні, який дуже успішно працював з Майком. Кажут, що якщо бій продовжиться три-чотири раунди, то для нас це стане ганьбою. Ні, це не так. Мормек дуже досвідчений, він був чемпіоном світу", - цитує Стюарда sportbox.

Володимир Кличко готується до бою з Мормеком (відео):

Нагадаємо, бій відбудеться 3 березня. Трансляція на телеканалі "Інтер" о 22.15. !zn

Читайте також:

Віталій Кличко впевнений у достроковій перемозі брата над Мормеком

На бій Кличка-молодшого з Мормеком продали вже 35 тис. квитків

Кличко піде з боксу, якщо стане мером

Тренер Кличка став кращим за десятиліття

Про Тайсона знімуть телесеріал

Тайсон зізнався, що вкусив Холіфілда під впливом наркотиків