Тренер італійської «Фіорентини» під час матчу побив свого підопічного (ВІДЕО)

03 травня 08:32

Головний тренер флорентійців Деліо Россе відправлений у відставку після бійки на лавці запасних з півзахисником Адемом Ляйічем під час матчу 36-го туру серії А проти «Новари».

 

Під час матчу 36-го туру серії A між клубами «Фіорентина» та «Новара» (2:2) тренер флорентійської команди Деліо Россі накинувся з кулаками на свого гравця серба Адема Льяіча.

20-річний футболіст вийшов на поле, але незабаром його було замінено, незважаючи на гарну гру. Льяічу, види на якого є в «Арсеналу» і «Севільї», нечасто доводиться грати у своєму нинішньому клубі.

Засмучений рішенням тренера, чоловік не стримався і дозволив критику на адресу 62-річного наставника. Йдучи з поля, він показав йому піднятий вгору великий палець. Після цього Россі почав бити Льяіча. Четверо помічників насилу відтягнули розгніваного тренера.

Епізод не вислизнув від уваги коментаторів, які відзначили, що це перший подібний випадок в історії італійського футболу. Почалися дебати про те, якого покарання може зазнати наставник. У підсумку президент «Фіорентини» Андреа Делла Валле повідомив про звільнення Россі з посади головного тренера.

«На жаль, це був серйозний інцидент. Подія дивна, адже Деліо Россі дуже спокійна людина. Ми були змушені звільнити його», - пояснив Делла Валле.

Причини відчайдушної реакції пояснюються ходом зустрічі з «Новарою», що займає останнє місце у турнірній таблиці чемпіонату. «Фіорентина» у першому таймі програвала на домашньому стадіоні з рахунком 0:2, але потім все ж зуміла вирвати нічию. Тим не менш флорентійський клуб, який виступає в цьому сезоні вкрай невдало, ризикує залишити Серію А. !zn

Читайте також:

«Шахтар» обіграв «Металіст» з рахунком 2:1 (відео)

Шовковський через травму пропустить Євро-2012

У США винайшли «футбол майбутнього», озброївши гравців електрошокерами (відео)