Тимощук попросив уболівальників забути про невдачі і підтримати збірну

13 березня 15:43

Один зі старожилів збірної України вважає, що його команді все ще під силу пробитися на чемпіонат світу-2014 - повірити в синьо-жовту команду, так само, як і він, Тимощук попросив уболівальників.

 

Півзахисник збірної України Анатолій Тимощук, який може взяти участь у найближчих матчах вібдірного циклу чемпіонату світу 2014 проти Польщі та Молдови (22 і 26 березня), звернувся до уболівальників на офіційному сайті Федерації футболу України.

"На старті ми втратили кілька важливих очок, внаслідок чого у когось і похитнулася віра в успіх. Але це вже історія, змінити яку неможливо. Але у нас є мрія - взяти участь в головному футбольному змаганні чотириріччя. Має побачити світ українські кольори серед кращих команд світу", - заявив Тимощук.

"Разом ми - сильна і згуртована команда, яка яскраво уособлює міцний сплав молодості і досвіду. Саме тому в березні потрібно забути все те, що сталося, і тільки пам'ятати про те, що саме зараз потрібно зробити два найважливіші кроки у напрямку до Бразилії", - резюмував гравець, на рахунку якого 125 матчів за збірну України.

Нагадаємо, що після трьох матчів у відбірному турнірі українці займають передостаннє місце у турнірній таблиці групи Н, випереджаючи лише Сан-Марино. В активі нашої збірної - 2 очки, здобуті завдяки двом нічиїм з Молдовою (0:0) і Англією (1:1). Більшість фахівців вважає, що Україні буде дуже важко наздогнати конкурентів з Англії, Польщі та Чорногорії і зачепитися принаймні за друге місце.

Матч проти збірної Польщі відбудеться у Варшаві 22 березня о 21:00, з Молдовою Україна зіграє в Одесі на стадіоні "Чорноморець" через чотири дні. !zn

Читайте також:

Тимощук залишить "Баварію" влітку - на горизонті "Динамо" і "Зеніт"

На матчі з Польщею і Молдовою Михайло Фоменко викликав 25 футболістів

Бекхем очолив рейтинг найбагатших футболістів світу

Українські шахістки вперше в історії виграла чемпіонат світу