Суркіс особисто прийняв рішення звільнити Сьоміна, розмови з екс-тренером не було

24 вересня 16:07

Суркіс заявив, що особисто прийняв рішення звільнити Сьоміна, але при цьому особисто він з ним не розмовляв. Через кілька днів стане відомо ім'я нового головного тренера.

 

Президент київського футбольного клубу "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що особисто прийняв рішення звільнити головного тренера Юрія Сьоміна, але при цьому особисто він з ним не розмовляв.

"Рішення було прийнято сьогодні мною. Особистої розмови з Сьоміним в мене не було. Як Юрій Павлович дізнався про відставку? Якщо він відвідував офіційний сайт клубу, він про це дізнався. Це рішення стосується всього тренерського штабу, який працював з Сьоміним. Я вважаю, Юрію Павловичу після матчу з "Шахтарем" треба було летіти не в Москву, а в Київ", - сказав Суркіс.

Президент "Динамо" також зазначив, що через кілька днів стане відомо ім'я нового головного тренера. "Ні, це буде не Олексій Михайличенко (спортивний директор "Динамо"). До гри з "Зорею" команду готуватимуть Олександр Хацкевич і тренери дубля "Динамо"", - сказав він.

- Офіційно: Юрія Сьоміна відправлено у відставку з посади тренера «Динамо»


Нагадаємо, 24 вересня стало відомо, що Сьоміна звільнено з поста головного тренера київського "Динамо".

Відзначимо, «Динамо» на виїзді поступилося «Шахтарю» (1:4) в рамках 1/16 Кубка України. В цілому це поразка стала четвертою для киян в останніх п'яти поєдинках. А різниця голів - 7:14 не на користь Динамо. У внутрішній першості кияни після 9-ти турів займають лише третє місце. !zn

Читайте також:

«Шахтар» з рахунком 4:1 вибив «Динамо» з Кубку України (ВІДЕО)


У «Динамо» заспокоїли - Сьомін у відставку не подавав

ЗМІ: Тренер «Динамо» Юрій Сьомін подав у відставку

Сьомін не повернувся до Києва після розгрому «Динамо» в Донецьку