Суперник Володимира Кличка поляк Маріуш Вах попався на допінгу

03 грудня 15:52

Поєдинок Кличко - Вах пройшов у Гамбурзі. Українському боксеру присудили перемогу за очками одноголосним рішенням суддів. Через майже місяць у сечі польського спортсмена було виявлено сліди заборонених анаболічних стероїдів.

 

Польський боксер-важкоатлет Маріуш Вах, який 10 листопада провів бій з українцем Володимиром Кличком, провалив допінг-тест. Позитивний результат дала проба, взята у Ваха після бою з Кличком. У сечі спортсмена було виявлено сліди заборонених анаболічних стероїдів. Про це пише німецьке видання Bild.

Інформацію про позитивну допінг-пробу виданню підтвердив президент Німецької федерації професійного боксу (BDB) Томас Пютц. Тепер Вах може запросити контрольну допінг-пробу "B". Якщо вона також виявиться позитивною, Ваху загрожує дискваліфікація на рік, грошовий штраф і пониження в рейтингу.

- Кличко-молодший за бій з поляком отримав майже $7 млн

Поєдинок Кличко - Вах пройшов у Гамбурзі. Українському боксеру присудили перемогу за очками одноголосним рішенням суддів. У поєдинку з Вахом Кличко захистив належні йому титули чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу), WBA (Всесвітня боксерська асоціація) і WBO (Всесвітня боксерська організація). !zn

Читайте також:

Кличко-молодший за бій з поляком отримав майже $7 млн


Володимир Кличко захистив свої титули, побивши непереможного поляка Ваха (ВІДЕО)

Кличко готовий провести наступний бій з Повєткіним або Бойцовим

Володимир Кличко вибрав собі нового тренера