Сьогодні Віталій Кличко вперше проведе бій у Москві (ВІДЕО)

08 вересня 09:11

Бій Кличка з німцем Мануелем Чарр побачать телеглядачі 150 країн. Безпеку під час заходу будуть забезпечувати понад 400 людей. Чарр «на тисячу відсотків» упевнений, що стане новим чемпіоном світу за версією WBC.

 

Чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко і претендент на титул Мануель Чарр з Німеччини проведуть у ніч на неділю бій у Москві.

У 12-раундовому поєдинку Кличко має захистити титул, яким він володіє з 2008 року.

Боксерський вечір пройде в суботу в спорткомплексі "Олімпійський". За бажанням організаторів забезпечити трансляцію у зручний для європейських глядачів час головний поєдинок вечора розпочнеться опівночі за київським часом, його побачать телеглядачі 150 країн.

В Україні бій Кличко - Чарр транслюватиметься телеканалом "Інтер", в Росії пряма трансляція відбудеться на телеканалі "Росія 2", в Німеччині - RTL, в США - HBO.

Віталію Кличку 41 рік, його зріст 200 см. На професійному рингу він провів 46 боїв, з яких виграв 44, у тому числі 40 - нокаутом.

Кличко вперше буде боксувати за титул у Москві.

Мануелю Чару, який має сірійське коріння, 10 жовтня виповниться 28 років, його зріст 192 см. Він є інтерконтинентальним чемпіоном за версією WBC, а в рейтингу WBC займає 7-й рядок. За професійну кар'єру М.Чарр провів 21 бій і у всіх переміг, зокрема 11 разів нокаутом. Поєдинок з Кличком - його перший бій за титул чемпіона світу.

- Кличко-старший переважив Чарр на три кілограми


Напередодні бою відбулося зважування боксерів. Вага Кличка склала 112, 5 кг, вага Чарр - 109,5 кг.

"Чарр - молодий, агресивний, сильний. Упевнений, що поєдинок сподобається всім, хто давно спостерігає за боксом. Я знаходжуся в прекрасній формі і готовий показати прекрасний бокс для всіх, хто прийде в "Олімпійський" або побачить бій по телевізору. Зроблю все від себе залежне, щоб довести, що по праву володію одним з найпрестижніших титулів у важкій вазі, володарем якого свого часу були Леннокс Льюїс, Майк Тайсон і великий Мохаммед Алі. Зроблю все, щоб титул залишився в моїх руках", - сказав Кличко на прес-конференції в Москві 4 вересня.

Чарр заявив, що він шалено радий можливості провести бій «проти найсильнішого боксера світу».

"Я досить довго працював з тренером Кличка Фріцем Здунеком. Мені відомі сильні та слабкі сторони цього наставника. Я знаю, як він тактично направляє Віталія Кличка. Саме тому я взяв на підмогу собі російського тренера Валерія Бєлова. Ми прекрасно з ним попрацювали, вибрали, думаю, дуже хорошу тактику проти Кличка. Я на тисячу відсотків упевнений, що в суботу ця тактика спрацює і я стану новим чемпіоном світу за версією WBC", - заявив Чарр.

- Чарр хоче відібрати титул у Кличка за принципом Ганді


Безпеку під час заходу будуть забезпечувати понад 400 осіб - близько 140 співробітників МВС і 270 співробітників приватних охоронних підприємств спорткомплексу "Олімпійський", повідомили в прес-службі Головного управління МВС Росії по Москві.

Вечір будуть обслуговувати шоумени Олександр Загорський і Майкл Баффер. Також у рамках боксерського вечора виступлять популярні артисти та ді-джеї. !zn



Читайте також:

Кличко-молодший назвав поведінку суперника свого брата «неадекватним»

Бій Кличко-Чарр розпочнеться опівночі для зручності глядачів з Європи

Віталій Кличко пообіцяв «унікальне спортивне шоу» в бою з Чарр

У сутичках опозиції з «Беркутом» постраждав Кличко (відео/фото)