Слідом за Бекхемом ПСЖ має намір отримати ще одного англійця

27 лютого 12:13

Авторитетне видання The Times повідомляє про можливий трансфер англійського нападаючого Уейна Руні у паризький клуб. 59

 

Британська газета The Times не виключає, що влітку французький ПСЖ може посилити нападаючий збірної Англії і "Манчестер Юнайтед" Уейн Руні. Трансфер гравця оцінюється в 40 мільйонів фунтів стерлінгів, а для того, щоб отримати забивного форварда, парижани готові платити йому оклад у 250 тисяч фунтів на тиждень.

Перехід Руні у ПСЖ, на думку видання, цілком вірогідний, адже до завершення контракту футболіста з "Манчестером" залишилося два роки, а головний тренер МЮ Алекс Фергюсон завжди прихильно ставився до продажу своїх гравців, навіть якщо вони є ключовими у його тренерських схемах, але тільки якщо майбутня угода гідно виглядає в плані прибутку для клубу. Враховуючи фінансові можливості ПСЖ, яким володіють катарські бізнесмени, фінансова вигода для "Манчестера" все-таки існує.

Нагадаємо, що у складі ПСЖ вже виступає один британський футболіст - зірка і ветеран світового футболу Девід Бекхем підписав контракт з парижанами в кінці січня і вже встиг вдало дебютувати у складі нового клубу. Також у ПСЖ виступає швед Златан Ібагімович, а керує діями команди зоряний тренер з Італії Карло Анчелотті.

У нинішньому сезоні 27-річний Уейн Руні, на рахунку якого 33 голи за збірну Англії у 79 матчах відзначився 10 разів у матчах Прем'єр-ліги, проте, слід зазначити, що на початку осені він пропустив частину ігор через травми.

Зазначимо, що "Парі Сен-жермен" займає у турнірній таблиці чемпіонату Франції перше місце, а в розіграші Ліги Чемпіонів у першому матчі 1/8 фіналу проти "Валенсії" здобув виїзну перемогу 2:1 і має чудові шанси пробитися у чвертьфінал турніру. !zn

Читайте також:

Девід Бекхем переходить у французький "Парі сен-жермен"

Бекхем дебютував у ПСЖ: Анчелотті задоволений

Наставник "Реала" Жозе Моурінью не проти попрацювати у Франції

Легендарний тренер розповів про спокуси для молодих футболістів