Шевченко і Воронін зіграють останній матч 15 серпня у Львові

19 липня 08:27

Олег Блохін збирається на матч проти чехів викликати Андрія Шевченка і Андрія Вороніна, які раніше заявили про відхід зі збірної України з футболу.

 

Легенди українського футболу Андрій Шевченко та Андрій Воронін зіграють свій останній офіційний матч за збірну України 15 серпня на «Арена Львів» проти команди Чехії. Про це повідомляє прес-служба ФК «Динамо-Київ».

«Сьогодні Олег Блохін підтвердив інформацію про те, що він збирається на матч проти чехів викликати Андрія Шевченка і Андрія Вороніна. Це буде остання гра цих футболістів за збірну. Акцентую увагу на тому, що це останній, але не прощальний матч Шевченка. Прощальна гра - це його справа, він її сам влаштує», - заявив віце-президент ФФУ Володимир Лакшул.

Варто зазначити, що найдешевший квиток на цю гру буде коштувати 30 грн, центральні сектори обійдуться мінімум в 100 грн. Квитки у VIP-сектори будуть коштувати 600-700 грн. У продаж квитки надійдуть уже найближчого понеділка.

Нагадаємо, після матчу України зі збірною Англії на чемпіонаті Євро-2012 обидва українські футболісти заявили, що покидають «синьо-жовту» команду і зосередяться на клубних іграх. !zn

Читайте також:

Китайський клуб запропонував Шевченку дворічний контракт

Шевченко увійшов до двадцятки найкращих бомбардирів століття

Шевченко підписав з «Динамо» новий контракт