«Шахтар» став першим півфіналістом Кубка України (відео)

11 квiтня 17:03

Матч донецького "​​Шахтаря" із запорізьким "Металургом" завершився з рахунком 1:0 на користь гірників, єдиний гол красивим дальнім ударом у "дев'ятку" забив Генріх Мхітарян на 79-й хвилині.

 

Донецький "Шахтар" вийшов у півфінал Кубка України. 11 квітня в матчі 1/4 фіналу команда Мірчі Луческу з мінімальним рахунком обіграла запорізький "Металург", який виступає у Першій лізі чемпіонату України. Матч на "Славутич-Арена" завершився з рахунком 1:0 на користь гірників, єдиний гол красивим дальнім ударом у "дев'ятку" забив Генріх Мхітарян на 79-й хвилині.

Обидві команди мали безліч моментів для взяття воріт, наприклад, у першому таймі захисник "Шахтаря" виніс м'яч головою з лінії воріт.

Доля інших путівок у 1/2 фіналу турніру вирішиться в матчах "Арсенал" (Київ) - "Волинь" (Луцьк), "Зоря" (Луганськ) - "Металург" (Донецьк) і "Карпати" (Львів) - "Чорноморець" (Одеса).

Жеребкування 1/2 фіналу Кубка України пройде 12 квітня, а самі півфінальні матчі відбудуться 28 квітня.




"Металург" З - "Шахтар" 0:1 (0:0)
Гол: Мхітарян (79)

"Металург": Руденко, Опанасенко, Матеус, Тейку, Штурко, Цуріков (Слім, 88), Сидорчук (Йокіч, 76), Ашраф, Пісоцький, Жуніор (к), Матяж (Бєлік, 52)

"Шахтар": Пятов, Кобін, Ракицький (к), Чижов (Кучер, 46), Рац, Гай, Тейшейра, Ілсіньо (Мхітарян, 29), Дентиньо (Фернандіньо, 61), Коста, Адріано

Попередження: Кобін (20), Ашраф (30), Ракицький (59), Цуріков (60), Бєлік (70), Штурко (80). !zn

Читайте також:

Фінал кубка України з футболу вперше за п'ять років пройде на «Олімпійському»

«Динамо» подало протест на видалення Гармаша в матчі з «Шахтарем»

«Динамо» в меншості програло в Донецьку «Шахтарю»

«Шахтар» запустив власний інтернет-телеканал