"Шахтар" одноосібно очолив таблицю чемпіонату України після розгрому "Таврії" з рахунком 3:1 (відео)

22 квiтня 10:00

Команда Мірча Луческу зробила для завоювання трьох очок усе, і отримала заслужений виграш.

 

Донецький "Шахтар" у 28 турі Прем`єр-ліги в суботу, 21 квітня, здобув прогнозовану перемогу над "Таврією", яка ще нещодавно декларувала свій похід в єврокубки. Команда Мірча Луческу зробила для завоювання трьох очок усе, і отримала заслужений виграш.

У попередніх іграх "Таврія" була зовсім іншою командою, проте з "Шахтарем" ми побачили інше обличчя кримського футболу.

Тотальна перевага "Шахтаря" у першому таймі вилилася лише в один гол. На 17 хвилині голкіпера "Таврії" Кріхман пробив Селезньов. У "Таврії" моментів біля воріт П`ятова майже не було. Двічі бив по воротах Аді, але й найктивнішого гравця в атаці по перерві Семен Альтман змінив.

Лише десь на хвилині 35-й "Таврія" дійшла до штрафної господарів, але без ударів в площину воріт.

Другий тайм розпочався з неприємної несподіванки для "гірників". Після подачі стандарту Калиниченком Шиндер випередив захисників і пробив П`ятова ударом головою. "Таврія" на цьому зупинилася, а даремно.

Напевно, що Альтману очки в цій грі були не потрібні. На атаки "Шахтаря" кримська команда не відповідала, боротьби за м`яч не було, і лише повне панування донецької команди. У цьому матчі була лише одна жовта картка, яку на останніх хвилинах отримав Срна. При рахунку 1:1 "Шахтар" легко зумів вийти вперед і закріпити рахунок.

Спочатку був класний гол від захисника Донбасу від Шовковського Ярослава Ракицького, а вже потім дубль оформив Селезньов, який реалізував свій другий момент з десяти у цьому поєдинку.

І хоча в цей день у Семена Альтмана було день народження, але такою грою своєї команди тренер має бути розчарований. Залишали стадіон з посмішкою лише Рінат Ахметов та президент його марупольського фарм-клубу Володимир Бойко.


Голи
1:0 - Селезньов (17), 2:1 - Ракицький (60), 3:1 - Селезньов (70) 1:1 - Шиндер (46)

Попередження і вилучення
Срна (90). !zn

Читайте також:

З динамівця Гармаша зняли другу жовту картку, отриману в матчі з «Шахтарем»

«Шахтар» заявив про готовність переграти «скандальний» матч з «Динамо»

Тренера «Динамо» Сьоміна дискваліфікували на три матчі