«Шахтар» обіграв «Іллічівець» із рахунком 3:0

22 серпня 05:16

21 серпня донецький «Шахтар» на «Донбас Арені» в 7-му турі Чемпіонату України здобув перемогу над маріупольським «Іллічівцем» з рахунком 3:0.

 

Голи в гірників реалізували Едуардо, Тейшейра та Селезньов.

Незважаючи на перемогу, на післяматчевій прес-конференції наставник «Шахтаря» Мірча Луческу виглядав незадоволеним.

Зазначивши, що в першому таймі його команда відіграла добре, він чесно визнав, що в другому «була гра, що, напевно, могла сподобатися тільки публіці».

«Мені вона не сподобалася. Якоюсь мірою я навіть був ображений на футболістів за те, що на другий тайм вони вийшли такими розслабленими. У такий футбол, як у другій половині, грають на канікулах, а не в чемпіонаті", - сказав він.

М. Луческу поскаржився, що вся справа в розслабленості, з якою «гірники» вийшли на другий тайм.

«Можливо, такий футбол приємно дивитися з трибуни уболівальникам, але в суперника було три моменти, які вони могли реалізувати, а наші футболісти дуже легко втрачали м'яч і, на жаль, неправильно інтерпретували гру. Не має значення, що ми мали шість моментів. Краще б ми не мали жодного моменту, але й суперник при цьому також їх не мав - це для того, щоб підтвердити ту організацію гри, яку має ця команда. Вітаю всіх гравців з трьома очками, які ми здобули», - сказав М. Луческу.