"Шахтар" зім'яв "Волинь" у грі на відкритих курсах

01 березня 23:20

У першому матчі весняної частини чемпіонату Прем'єр-ліги донецька команда упевнено здолала луцьку "Волинь" 4:1.

 

У Донецьку було зіграно перший матч весняної частини чемпіонату України - "Шахтар" як і личить лідеру опинився на голову вище луцької "Волині", яка йшла в чемпіонаті на 7-му місці, обігравши суперника 4:1.

Для "Шахтаря" матч мав стати репетицією перед зустріччю з "Боруссією" в Лізі Чемпіонів, а наставник "Волині" Анатолій Дем'яненко відзначив напередодні, що як би не завершився поєдинок з чемпіоном, його підопічні залишаться при своєму, нічого не втративши. Іншими словами, лучани збиралися дати бій гірникам. У цілому, гості з Луцька показали себе з хорошого боку, нерідко атакуючи на половині поля грізного суперника.

Перший небезпечний момент у грі створили саме лучани, і це незважаючи на традиційно потужну підтримку "Шахтаря" на рідній "Донбас-Арені". Даніель Суботіч, опинившись перед порожніми воротами після не зовсім вдалої гри Пятова, промахнувся. А ось гірники використали свої моменти вдало: спочатку Шандрук зрізав м'яч у власні ворота під натиском Адріано, а потім на ударній позиції опинився Кучер - 2:0.

Щоправда після перерви "Волинь" размочила рахунок - відзначився Ерік Бікфалві. Але радість гостей була недовгою - Дуглас Коста скористався помилкою воротаря луцького колективу Литовченка (він замінив травмованого наприкінці першого тайму Старцева) - 3:1. До кінця гри знову був неточний сербський легіонер "Волині" Суботіч, а під завісу Едуарду поставив переможну крапку - 4:1. Відзначимо, що в складі "Шахтаря" дебютував український новачок Едуард Соболь. !zn

Букмекери упевнені в чемпіонстві "Шахтаря", "Динамо" - фаворит у боротьбі за срібло

Незважаючи на сніг, мороз і сльоту, українські стадіони готові до матчів чемпіонату

Марко Девіч залишає "Шахтар" і повертається в "Металіст"