Румунський футболіст не розуміє, як Мілевський опинився в "Конкордії"

08 лютого 00:54

Колишній лідер луцької "Волині" Ерік Бікфалві прокоментував нове місце роботи українського нападника.

 

Румунський півзахисник Ерік Бікфалві, який у минулому ставав найкращим бомбардиром української Прем'єр-ліги у складі "Волині", не розуміє, як Артем Мілевський міг опинитися у складі аутсайдера чемпіонату Румунії.

"Я знаю Мілевського, він хороший гравець. Він мені подобається, і я не знаю, як він опинився в Румунії. Я пам'ятаю, як він грав раніше. Було зрозуміло, що це великий гравець. Він дуже технічний. Чесно кажучи, все залежить від того, наскільки він готовий віддаватися грі. Я не хочу коментувати його особисте життя. Кожен робить те, що хоче. Але я б не став порівнювати його з Муту. Мілевський завжди вважався хорошим футболістом, але я не знаю, що з ним сталося. Його талант високо цінували", - сказав Бікфалві, який в даний момент є вільним агентом.

Раніше агент Мілевського Олександр Панков заявив, що фінансовий аспект зіграв ключову роль в переході екс-форварда збірної України у "Конкордію", з якою було укладено угоду до кінця поточного сезону.

Читайте також: Мілевський став самим високооплачуваним футболістом "Конкордії"

Попереднім клубом Мілевського був хорватський "Спліт", звідки він через місяць був вигнаний зі скандалом. Після цього нападник перебував у статусі вільного агента.