Ротань, Матеус і Дуглас не поїхали на перший міжсезонний збір "Дніпра"

13 сiчня 19:48

Дніпропетровський клуб у Туреччині проведе шість товариських матчів.

 

"Дніпро" вирушив на перший міжсезонний збір, який команда проведе в Туреччині. Разом з командою не полетіли Руслан Ротань, Матеус і Дуглас, які залишилися в Дніпропетровську через проблеми зі здоров'ям.

"Перший збір для гравців, як завжди, буде непростий, буде багато чорнової роботи. На жаль, з нами не змогли відправитися Матеус, Ротань і Дуглас, який зараз відновлюється після операції. Але я думаю, що до другого збору всі вони будуть готові. Взяли цілу групу молодих футболістів, будуть з усіма працювати і наші старі знайомі Кобахідзе і Політило, а також Володимир Адамюк з дніпродзержинської "Сталі", - зазначив головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич.

Перший тиждень збору в Туреччині "Дніпро" присвятить тренуванням, а потім проведе шість контрольних матчів. 20 січня відбудуться зустрічі з німецькими командами "Цвіккау" і "Родінгхаузен", 22-го - з "Франкфуртом", який представляє другу Бундеслігу, і швейцарським "Цюріхом", а 24-го - з ще одним клубом другого німецького дивізіону "Хайденхаймом" і азербайджанською "Габалою", яку очолює Роман Григорчук.

Нагадаємо, раніше став відомий список спаринг-партнерів київського "Динамо" на зборі в іспанській Марбельї. Підопічні Сергія Реброва проведуть сім товариських матчів.