Реднаппу на посаді тренера збірної України запропонували 9,6 мільйона доларів на рік

21 листопада 13:37

65-річному тренеру пропонується 9,6 мільйона доларів на рік і система бонусів. ЗМІ називають пропозицію ФФУ "супергрошовою справою".

 

Федерація футболу України запропонували Гаррі Реднаппу зарплату в розмірі 9,6 млн дол на рік на посаді головного тренера національної збірної.

Окрім того, 65-річному тренеру пропонується система бонусів.

Британська газета The Sun назвала пропозицію ФФУ "супергрошовою справою".

Нагадаємо, Реднапп раніше тренував "Вест Хем", "Портсмут", "Тоттенхем" і "Саутгемптон". Варто також відзначити, що напередодні Євро-2012 Реднапп був одним із претендентів на посаду тренера збірної Англії. За оцінками багатьох футбольних експертів, Реднапп був навіть фаворитом у суперечці за тренерське місце. Однак англійські чиновники вирішили запросити на цю посаду Роя Ходжсона.

20 листопада стало відомо, що президія ФФУ прийняла рішення почати переговори з представниками британського фахівця Гаррі Реднаппа щодо його роботи на посаді головного тренера національної збірної України.

Олег Блохін залишив посаду головного тренера збірної України, прийнявши пропозицію очолити київське «Динамо». Два жовтневих матчі кваліфікації ЧС-2014 через хворобу Блохіна команда проводила під керівництвом Андрія Баля, Олега Кузнецова та Олександра Заварова. Останнього раніше називали найбільш вірогідним кандидатом на вакантну посаду. !zn

Читайте також:

Федерація футболу вирішила запропонувати посаду тренера збірної англійцю Гаррі Реднаппу

Збірна України опустилася на 13 позицій в рейтингу ФІФА

Визначено коло кандидатів на пост головного тренера збірної України з футболу

Новий тренер збірної України буде призначений 14 листопада