Ребров назвав поразку від "Манчестер Сіті" "заслуженою"

25 лютого 08:27

Головний тренер "Динамо" на післяматчевій прес-конференції визнав перевагу суперника.

 

Вчора, 24 лютого, в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів київське "Динамо" зазнало поразки від англійського "Манчестер Сіті" на НСК "Олімпійський". Чемпіони України забили один м'яч, але пропустили тричі, істотно погіршивши свої шанси на вихід в наступний раунд.

"На жаль, ми по праву програли сьогоднішній матч через своїх помилок. Я говорив гравцям, щоб вони не хвилювалися, але з такою командою, як "Манчестер сіті", це непросто. Я радий, що у другому таймі ми перехопили ініціативу, але ми програли заслужено", - визнав Ребров.

"Ми грали з сильним суперником, який зробив так, щоб ми втратили впевненість. З приводу входження в сезон, то в минулому році ми пройшли в плей-офф "Генгам" і "Евертон". Сьогодні ж ми грали з кращою командою Європи. Ви самі бачили їх атакуючий потенціал. Говорити, що ми програли через перерви в чемпіонаті, напевно, негарно".

Також Ребров зазначив невдалі дії півзахисника Дениса Гармаша і нападника Лукаша Теодорчика - перший був замінений ще до перерви, а другий не з'явився на другий тайм.

"На жаль, Теодорчик не увійшов у гру. З приводу Дениса - він хороший хлопець зі своїм баченням футболу, але в першому таймі він зробив все для того, щоб "Манчестер сіті" проводив контратаки. Мені було складно міняти Гармаша, тому що я знаю його душу. Але якщо він випадав з командної гри, то його довелося поміняти. Його завдання - грати на команду. У Гармаша дуже великий потенціал. Сподіваюся, після сьогоднішньої гри він все зрозуміє".

Головний тренер "городян" Мануель Пеллегріні виділив гру Андрія Ярмоленка, але підкреслив, що команда впоралася з сильними сторонами українців.

"Ярмоленко - гравець високого класу. Кожен раз, коли він отримував м'яч, ми хвилювалися. Тим не менш, Кліши досить непогано зіграв з ним, тому я задоволений Гаелем. Повторюся, нам потрібно було закрити динамівські фланги, тому ми намагалися пресингувати киян на їх половині поля".

Нагадаємо, що матч-відповідь пройде 15 березня в Манчестері.