"Реал" забиває тричі і впевнено рухається до півфіналу, "Боруссія" і "Малага" грають внічию

03 квiтня 23:57

У Мадриді глядачі побачили три голи, а трохи південніше команди не змогли потішити уболівальників точними ударами по воротам.

 

Мадридський "Реал" забив три м'ячі у ворота стамбульського "Галатасарая" і практично забезпечив собі участь в 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів. А ось у парі "Малага" - "Боруссія" все вирішиться у матчі-відповіді 9 квітня.

"Королівський клуб" почав потужно, відкривши рахунок вже на 9-й хвилині: Роналду скористався прекрасною передачею Єзіла, перекинувши воротаря суперника. У "Галатасарая" активничав Дідьє Дрогба, але, як мовиться - один у полі не воїн. Незабаром двоходівка Ессьєн - Бензема завершилася точним ударом останнього - 2:0.

Ну а в другому таймі переможну крапку ефектним пострілом поставив Гонсало Ігуаїн. Як не намагався Дрогба, але хоча б "розмочити" рахунок він так і не зумів - 3:0, і "Реал" вже майже в півфіналі.

"Реал" - "Галатасарай" - 3:0 (2:0)

Голи: Роналду, 9, Бензема, 29, Ігуаїн, 73

Реал: Дієго Лопес, Варан, Рамос, Фабіо Коентрау, Хедіра, Єзіл (Модріч, 80), Хабі Алонсо, Ессьєн, Ді Марія (Пепе, 86), Роналду, Бензема (Ігуаїн, 65)

Галатасарай: Муслера, Нункеу, Саміх Кая, Ебуе, Хаміт Алтинтоп (Умут Булут, 78), Інан, Мело, Рієра (Амрабат), Снайдер (Гекхан Зан, 46), Дрогба, Йілмаз.

У Малазі, незважаючи на намагання обох команд рахунок так і не було відкрито. Зазначимо, що "Боруссія" грала без свого капітана Блащиковського, який отримав травму в матчі за збірну Польщі.

У першому таймі опоненти створили багато моментів, а у другому таймі діяли більш обережно. У результаті була зафіксована цілком логічна для другого тайму нічия. Кому вона піде про запас, дізнаємося через кілька днів.

"Малага" - "Боруссія" Д - 0:0

"Малага": Кабальєро, Гамес, Антуньєш, Велігтон, Демікеліс, Ітурра, Іско (Дуда, 86), Хоакін, Тулалан, Баптішта (Санта Крус, 76), Савіола (Портільо, 67)

"Боруссія" Д: Вайденфеллер, Сантана, Шмельцер, Суботіч, Гетце (Кірх, 90+2), Гросскройтц, Піщек, Кель (Бендер, 79), Гюндоган, Ройс (Шибер, 69), Левандовський.

Попереджені: Антуньєш, Велігтон, Ітурра - Гросскройтц

Матчі-відповіді відбудуться 9 квітня. Нагадаємо, що 2 квітня "Барселона" зіграла внічию 2:2 з ПСЖ, а "Баварія" здолала 2:0 "Ювентус". !zn

Читайте також:

Президент "Реала" зробить все, щоб Моурінью залишився

Мадридський "Реал" восьмий рік поспіль визнано найбільш прибутковим футбольним клубом у світі

Чвертьфіналіст Ліги Чемпіонів цікавиться українцем Коноплянкою

Анчелотті розчарований бойовою нічиєю з "Барселоною"