Рамос: пенальті не було, візаві: суддя був послідовним

22 лютого 10:52

Головний тренер "Дніпра" іспанець Хуанде Рамос вважає, що суддя, який призначив вельми сумнівний пенальті, убив інтригу в цікавому протистоянні дніпропетровців і "Базеля". Наставник швейцарців назвав арбітра "послідовним".

 

Дніпропетровський "Дніпро" у матчі-відповіді 1/16 фіналу на домашньому стадіоні зіграв внічию 1:1 зі швейцарським "Базелем" і за сумою двох зустрічей покинув турнір. Головний тренер дніпропетровців, між тим, після матчу зазначив, що суддівські рішення по суті вплинули на результат поєдинку. Нагадаємо, що на початку другого тайму арбітр з Німеччини Деніз Айтекін видалив Ніколу Калінича за те, що хорват відмахнувся від суперника, а на 81-й хвилині, коли "Дніпро" вів 1:0, поставив у ворота українців сумнівний пенальті за фол Романа Зозулі.

"З трибуни такі моменти певно краще видно, ніж з лавки. Але наша лавка знаходилася неподалік від моменту, коли видаляли Калінича, і особисто я в тому епізоді жодного порушення не бачив. І пенальті в наші ворота ніякого не було. Мене дивує, що в Європі ставлять такі пенальті, які вирішують долю цілого раунду, коли інтрига дуже цікава. Ці два рішення були визначальними у протистоянні. Так, вони нам нашкодили, але ми нічого не можемо з цим зробити і повинні приймати як даність", - вважає Хуанде Рамос.

Між тим, візаві іспанського фахівця Хакан Якін вважає, що суддівські рішення принаймні не заважали грі.

"Суддя в грі діяв дуже послідовно, дав багато карток обом командам. Хоча, можливо, нам пощастило більше в цьому відношенні".

Нагадаємо, що свій гол "Дніпро" забив з пенальті, проте в тому епізоді ніяких сумнівів бути не могло - швейцарський футболіст Фабіан Фрай зіграв рукою у штрафному, перегородивши м'ячу шлях у ворота. !zn

Читайте також:

В "Дніпрі" вірили в перемогу і вихід в наступний раунд Ліги Європи

Блохін розповів про переваги "Бордо"