Рафаель Бенітес очолив "Челсі"

22 листопада 07:34

Власник лондонського ФК «Челсі», російський мільярдер Роман Абрамович призначив на посаду головного тренера своєї команди фахівця з Іспанії Рафаеля Бенітеса.

 

Лондонський футбольний клуб «Челсі» призначив колишнього наставника «Ліверпуля» Рафаеля Бенітеса тимчасово виконуючим обов'язки головного тренера команди.

У середу клуб оголосив про звільнення попереднього головного тренера Роберто Ді Маттео.

Напередодні у матчі групового раунду Ліги чемпіонів «Челсі» програв «Ювентусу» з рахунком 0:3 і майже втратив шанси на вихід у наступне коло.

Тимчасовий контракт з Бенітесом надасть можливість Роману Абрамовичу влітку вести переговори про довгостроковий контракт з колишнім наставником іспанської «Барселони» Хосепом Гвардіолою, якого він давно мріє бачити на цій посаді.

52-річний Бенітес став дев'ятим тренером «Челсі» з часу придбання клубу Романом Абрамовичем у 2003 році.

«Власник і правління вважають, що у Бенітесі ми знайшли наставника з необхідним рівнем досвіду, який може негайно приступити до роботи і допомогти команді досягти поставлених цілей», - йдеться в офіційній заяві.

- Головний тренер «Челсі» покинув свій пост

52-річний фахівець, який раніше цілком успішно тренував «Ліверпуль», але останні кілька років перебував без практики, буде представлений гравцям на сьогоднішньому тренуванні в Кобхемі.

Нагадаємо, «Челсі», після розгрому від «Ювентуса», знаходиться на межі вильоту з Ліги чемпіонів, розраховуючи не на себе, а на допомогу в останньому турі від «Шахтаря». А в чотирьох останніх матчах в англійській прем'єр-лізі «Сині» набрали лише два очки в останніх чотирьох матчах, на чотири очки відстаючи від лідера. !zn

Читайте також:

«Шахтар» обіграв «Челсі» з рахунком 2:1 і став лідером групи Е Ліги чемпіонів (ВІДЕО)

«Газпром» став енергетичним партнером «Челсі»

«Челсі» готовий викласти 100 млн євро за Роналду та Ігуаїна