Прем'єр-ліга: "Шахтар" розгромив "Олімпік", нічия "Дніпра" і "Сталі"

15 квiтня 19:05

"Гірники" не залишили шансів "Олімпіку" в Києві.

 

Сьогодні, 15 квітня, продовжився 25-й тур української Прем'єр-ліги, в якому "Шахтар" розгромив "Олімпік" з рахунком 4:0, а "Дніпро" і "Сталь" зіграли внічию 0:0.

Матч у Києві пройшов з повною перевагою "Шахтаря", адже "гірникам" дуже важливо було реабілітуватися після поразки у грі з "Чорноморцем".

Команда Фонсеки забила по два м'ячі в кожному з таймів, не залишивши жодних шансів "Олімпіку. По голу в матчі забили Тайсон, Бернард, Коваленко і Феррейра, який реалізував пенальті.

Таким чином, "Шахтар" здобув першу перемогу над "Олімпіком в нинішньому сезоні. Нагадаємо, що дві попередні зустрічі закінчилися з рахунком 1:1.

"Олімпік" - "Шахтар" - 0:4

Голи: Тайсон 7, Бернард 37, Коваленко 58, Феррейра 61 (пен)

"Олімпік": Махарадзе, Богданов, Цимбалюк, Олійник, Владіс-Еммерсон, Немчанінов, Матяж (Хомутов, 67), Шестаков, Поступаленко (Брикнер, 85), Моха, Гришко (Федорів, 68)

"Шахтар": Пятов, Коваленко, Ракицький, Срна, Ісмаїлі, Тайсон (Патрік 79), Феррейра, Марлос, Бернард (Зубков, 71), Степаненко (Малишев, 65), Кучер

Зустріч в Дніпрі не порадувала вболівальників видовищною грою, моментів в поєдинку практично не було, а вся основна боротьба проходила в центрі поля.

Єдиний шанс вирвати перемогу мали футболісти "Сталі, проте в першому таймі Карікарі не зумів реалізувати вихід один на один з Луніним.

"Дніпро" - "Сталь" - 0:0

"Дніпро": Лунін, Адамюк, Сваток, Лопирьонок, Польовий, Вакулко (Когут, 80), Влад, Нагієв, Кочергін (Чеберко, 69), Луньов, Довбик (Баланюк, 74)

"Сталь": Паньків, Пашаєв, Стаменкович, Іщенко, Шабанов, Леандро, Задерака (Е. Малакян, 66), Каленчук, Карасюк, Васін (Дебелко, 84), Карікарі (Бой Деул, 80)

Раніше "Зоря" вдома поступилася "Динамо", а "Ворскла" і "Карпати" зіграли внічию.