Представники Повєткіна стверджують, що бій із Володимиром Кличком відбудеться у серпні

24 квiтня 10:55

Володимир Хрюнов виграв торги за право організувати бій з Володимиром Кличком. За повідомленнями російської сторони, зустріч українця з Олександром Повєткіним відбудеться 31 серпня.

 

Російська сторона виграла торги за право організувати бій між своїм боксером Олександром Повєткіним і українським суперчемпіоном Володимиром Кличком, повідомляє boxingscene.com.

Володимир Хрюнов, промоутер Повєткіна, розраховує, що поєдинок відбудеться 31 серпня. Ймовірне місце зустрічі - Москва. При цьому Кличко отримає за бій 75 відсотків призових, а Повєткіну дістанеться чверть "кона".

Нагадаємо, що бій може пройти у рамках боротьби за звання чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBA, оскільки Повєткін володіє "регулярним" титулом, а Кличко - суперчемпіон. За інформацією видання, Хрюнов зумів пред'явити вирішальний аргумент - 23,2 мільйона доларів, що майже в два рази більше, ніж сумарні пропозиції промоутерської компанії братів Кличків К2 (7,1 мільйона) і Sauerland Event, що представляє Повєткіна у Німеччині (6,01 мільйона).

Зазначимо, що саме розподіл гонорарів і став каменем спотикання в організації бою на більш ранні дати. Зокрема, Повєткін спочатку розраховував на половину суми призового фонду, однак Кличко вважав, що подібні розклади неприпустимі.

Нагадаємо, що 4 травня Володимир Кличко проведе добровільний захист своїх титулів проти італійця Франческо Піанети, через два тижні в ринг вийде Повєткін, який зустрінеться з поляком Анджеєм Вавжиком. !zn

Читайте також:

Кличко-молодший сподівається виграти ще одне золото Олімпіади

"Українські Отамани" розгромили "Італійський Грім" і вийшли у фінал WSB

Кличко дозволили перенести бій з Повєткіним на липень