Попри сніг, мороз і сльоту, українські стадіони готові до матчів чемпіонату

27 лютого 10:10

Федерація футболу України провела інспекцію футбольних полів, які вже в перших числах березня прийматимуть матчі національної першості.

 

Прес-служба Прем'єр-ліги повідомляє, що українські стадіони готові до відновлення чемпіонату - незважаючи на снігопади, перепади температури і досить низьку температуру повітря у деяких точках України в останні дні календарної зими.

Нагадаємо, що 1 березня у Донецьку "Шахтар" прийме "Волинь", наступного дня маріупольський "Іллічівець" зіграє проти "Металурга" Зп, в Луганську "Зоря" поміряється силами з "Говерлою", у Дніпропетровську "Дніпро" вийде на поле місцевої "Арени-Дніпро" проти київського "Арсеналу", а харківський "Металіст" буде чекати в гості донецький "Металург".

3 березня в Одесі нас чекає матч "Чорноморець" - "Ворскла", Сімферополі - "Таврія" - "Карпати", а на НСК "Олімпійський" київське "Динамо" прийме "Кривбас".

Минулого тижня комісія відвідала Маріуполь, Луганськ, Сімферополь і Одесу. Що стосується Донецька, Дніпропетровська, Харкова та Києва, то ці міста перевірки не вимагали: трохи раніше вони вже довели свою готовність проведенням єврокубкових зустрічей у лютому.

"Ніяких серйозних недоліків, які перешкодили б проведенню матчів чемпіонату, не виявлено. Не обійшлося без певних відхилень від норм, однак відповідальні особи клубів пообіцяли виправити їх у найкоротші терміни", - сказано в повідомленні Прем'єр-ліги.

Зазначимо, що в чемпіонаті України перше місце посідає "Шахтар", випереджаючи "Дніпро" на 13 очок, далі йде "Динамо" з 37-ми пунктами, а замикає четвірку лідерів "Металіст" - 36 очок. Останнє місце займає запорізький "Металург" - запорожці за 18 матчів не здобули жодної перемоги. !zn

Читайте також:

Українська прем'єр-ліга посіла 11-те місце у рейтингу національних чемпіонатів

Харківський бразилець Жажа передав привіт колишньому босові Ярославському

Перед зустріччю в Лізі Чемпіонів "Боруссія" зіграла внічию, а "Шахтар" програв "Динамо"