Помічник Сьоміна пригрозив "Динамо" судом

01 листопада 08:18

Ігнатьєв, звільнений разом із Сьоміним, подасть до суду на команду, якщо йому не виплатять компенсацію. За його словами, сума відступних була прописана в контракті, і йому незрозуміло, чому "Динамо" тягне з виплатою.

 

Російський тренер Борис Ігнатьєв, звільнений з київського "Динамо" разом з Юрієм Сьоміним, заявив, що подасть до суду на команду, якщо йому не виплатять компенсацію. Про це повідомляє видання "Спорт день за днем".

Сьомін, у штаб якого входив Ігнатьєв, був звільнений з "Динамо" 24 вересня. Причиною послужив невдалий виступ команди в поточному сезоні. У двох останніх іграх під керівництвом Сьоміна кияни програли з загальним рахунком 2:8.

Через кілька днів після звільнення Сьомін заявив, що має намір отримати компенсацію. Спочатку "Динамо" відмовилося платити тренеру та його помічникам. Однак, за відомостями українських ЗМІ, Сьомін зумів переконати керівництво клубу у необхідності виплати відступних. За неофіційною інформацією, "Динамо" пообіцяло Сьоміну два мільйони доларів.

Ігнатьєв підтвердив інформацію про те, що "Динамо" погодилося виплатити компенсацію Сьоміну. Однак гроші тренеру досі не переказали. Говорячи про себе, Ігнатьєв заявив, що після звільнення жодного разу не спілкувався з керівництвом київського клубу, питання про відступні також з ним ніхто не обговорював.

За словами Ігнатьєва, сума відступних була прописана в контракті, і йому незрозуміло, чому "Динамо" тягне з виплатою. "У мене було трохи інше уявлення, як повинні розлучатися з тренерами взагалі. І з закордонними фахівцями зокрема", - заявив тренер. !zn

Читайте також:

Сьомін вважає себе найкращим тренером «Динамо» після Лобановського

Суркіс особисто прийняв рішення звільнити Сьоміна, розмови з екс-тренером не було

Блохін розпочав у «Динамо» з перемоги (ВІДЕО)

Офіційно: Юрій Сьомін відправлений у відставку з посади тренера «Динамо»