Подробиці побоїща: Фанати «Арсеналу» потрапили в динамівську пастку, напавши на фанатів «Оболоні» (відео)

24 липня 12:01

На зупинці біля станції метро Лук'янівська «в якості своєрідної приманки» розмістилася група з 30 фанатів "Оболоні". Помітивши їх, уболівальники "Арсеналу" вирішили атакувати опонентів. У цей момент на "канонірів" накинулася основна маса вболівальників "Динамо" у кількості до 80 осіб.

 

Стали відомі подробиці масової бійки футбольних уболівальників, яка сталася у столиці біля станції метро Лук'янівська у неділю, 22 липня.

У бійці брали участь шанувальники "Динамо" і "Оболоні" з одного боку, а також "Арсеналу" - з іншого, повідомили кілька джерел у київських фанатських колах.

Причому до "канонірів", як повідомляється на фанатських Інтернет-ресурсах, примкнули громадяни Росії з числа московського антифашистського угруповання, які є їхніми союзниками за лівими переконаннями і підтримують їх в зіткненнях з ультраправими фанатами інших українських клубів.

Вболівальників "Арсеналу" помітили представники фанатів "Динамо" біля стадіону "Спартак" у той час, як "червоно-сині" чекали на 18-й тролейбус, щоб дістатися у центр міста і потрапити на матч чемпіонату України з "біло-синіми".

- У Києві сталася масова бійка між футбольними фанатами - 20 осіб затримано (відео)

У свою чергу, фанати столичного гранда в альянсі з уболівальниками "Оболоні" вирішили організувати напад на опонентів. Причому бійка була спланована заздалегідь.

На зупинці біля станції метро Лук'янівська, по ходу руху 18-го тролейбуса, в якості своєрідної приманки розмістилася група з близько 30 фанатів "Оболоні". Помітивши їх, уболівальники "Арсеналу" вирішили атакувати опонентів. У цей момент на "канонірів" "стрибнула" основна маса вболівальників "Динамо" в кількості до 80 осіб, яка весь цей час ховалася в підземному переході біля зупинки, де і сталася бійка.


Міліція вже порушила кримінальну справу за фактом події. Відзначимо також, що міліція підтвердила факт затримання громадянина Росії, який, імовірно, брав участь в бійці.

Читайте також:

Міліція порушила кримінальну справу за фактом масового побоїща між фанатами в Києві (ВІДЕО)

ФК «Арсенал» висунув свою версію бійки фанатів: На підлітків напали неофашисти

"Динамо" мінімально обіграло "Арсенал" у столичному дербі (відео)