Після поразки від «Челсі» Гвардіола оголосив про відхід з «Барселони«

27 квiтня 13:43

За даними іспанських ЗМІ, влітку «Барселону» може очолити або нинішній головний тренер збірної Франції Лоран Блан, або головний тренер «Атлетіка» Марсело Б'єлса.

 

Головний тренер «Барселони» Хосеп Гвардіола вранці 27 квітня оголосив про те, що покине клуб улітку. З нового сезону клубом буде керувати нинішній помічник Гвардіоли Тіто Віланова.

«Ще у жовтні я повідомив керівництву, що мій час в цьому клубі підходить до кінця. Я повністю знесилений, мені потрібно відпочити. Якщо я б продовжив роботу, це було б поганим рішенням. І для мене, і для гравців, яким я вдячний, тому що вони змогли заграти так, як я цього хотів. Я покидаю клуб з почуттям виконаного обов'язку. І я гордий, що був тренером «Барселони», - сказав Гвардіола.

Як відомо, в поточному розіграші Ліги чемпіонів «Барселона» у півфіналі поступилася за сумою двох матчів англійському «Челсі». У чемпіонаті Іспанії каталонці йдуть другими, відстаючи від «Реала» на сім очок за чотири тури до кінця турніру.

Нагадаємо, що, за даними іспанських ЗМІ, влітку «Барселону» може очолити або нинішній головний тренер збірної Франції Лоран Блан, або головний тренер «Атлетіка» Марсело Б'єлса.

Як інформує The Telegraph, на Гвардіолу претендують відразу кілька англійських клубів. Його б хотів бачити у своєму клубі власник «Челсі» Роман Абрамович.

Нагадаємо, що 41-річний фахівець очолює «Барселону» з 2008 року, вигравши за цей час три чемпіонати Іспанії, Кубок і два Суперкубка Іспанії, дві Ліги чемпіонів, два Суперкубка УЄФА і клубний чемпіонат світу. !zn

Читайте також:

Моуріньо не збирається йти з «Реала»

«Челсі» вийшов у фінал Ліги чемпіонів УЄФА

Німецькі вболівальники масово відмовляються їхати в Україну на Євро-2012