Після розгрому у Мюнхені в "Барселоні" розраховують на диво і на "чари" "Ноу Камп"

24 квiтня 11:45

Представники каталонського клубу сподіваються на те, що на домашньому стадіоні їм вдасться відіграти відставання від "Баварії".

 

Півзахисник "Барселони" Хаві, незважаючи на бляклу гру у Мюнхені і поразку від "Баварії" зі значним рахунком 0:4, сподівається, що через 8 днів на рідному для нього "Ноу Камп" каталонцям вдасться відігратися.

"Баварія" була кращою, з чим її повинні привітати", - сказав Хаві в інтерв'ю офіційному сайту УЄФА.

"Попереду ще 90 хвилин, і нехай місія виглядає нездійсненною, ми розраховуємо на диво вдома", - оптимістично заявив футболіст.

Втім, за його словами, "Барселона" провела погану гру, а причиною поразки стала краща готовність і виконання з боку "Баварії".

"Мюнхенці фізично дуже сильні, так що без проблем визнаю їхню перевагу. І ще вони дуже швидкі. Поступаючись 0:1 до перерви, ми зберігали упевненість, упевненість в тому, що обов'язково заб'ємо. Однак господарі захищалися дуже класно. Це футбол, треба прийняти такий результат. Це жахливий результат, коли проводиш поганий матч у Лізі чемпіонаті, дорого за це платиш".

Зазначимо, що за весь матч "Барселона" завдала лише один удар у площину воріт "Баварії", а Хаві міг стати автором гольової передачі, якби був трохи жвавішим партнер Бартра. Поєдинок проти "Баварії" став одним з найгірших для каталонського клубу в 21 столітті.

"Розуміємо, що наші справи кепські, проте "Барселона" битиметься у матчі-відповіді і постарається виграти. Ми віддамо в цьому поєдинку все", - сказав тренер каталонців Жорді Роура.

"Зараз ми дуже засмучені, у матчі-відповіді перед нами стоїть дуже круте завдання. Буде складно забити чотири м'ячі такій команді, але команда розраховує на підтримку "Ноу Камп". Сподіваюся, ми все ж не сказали свого останнього слова у цьому протистоянні", - каже захисник Дані Алвес.

Нагадаємо, що в 1/8 фіналу проти "Мілана" каталонська команда змогла відігратися після гостьової поразки 0:2, вигравши вдома 4:0.

Втім, півзахисник "Баварії" Томас Мюллер, який відзначився двома голами у ворота "Барси" не вірить у "чари" домашнього стадіону каталонців.

"З приводу "Ноу Камп" багато розмов про особливу магію стадіону, однак хочемо показати людям, що в нашому випадку все це не спрацює", - упевнено сказав Мюллер.

Матч у Барселоні відбудеться 1 травня. !zn

Читайте також:

"Баварія" напередодні півфіналу Ліги Чемпіонів: 16:2 у трьох матчах

Букмекери не вірили у "Баварію" у протистоянні з "Барселоною"

Статистика стверджує: Мессі підвищує результативність "Барси" на 25 відсотків