Під час футбольного матчу у Грозному Кадиров оголосив на стадіоні, що суддя "продажний козел"

18 березня 11:27

Досить несподівано відреагував диктор на стадіоні на рішення арбітра про видалення з поля гравця команди господарів.

 

Під час матчу чемпіонату російської Прем'єр-ліги між грозненським "Тереком" і казанським "Рубіном"стався безпрецедентний випадок: коли арбітр матчу Михайло Вілков показав червону картку капітанові грозненської команди Різвану Уциєву, то тут же через підсилювачі звуку на стадіоні "Ахмат Арена" був названий "продажним", повідомляє "СЕ-онлайн".

Як виявилося пізніше, голос належав президенту Чечні Рамзану Кадирову, який також є і босом "Терека".

Матч завершився з рахунком 0:0, а потім у своєму "Твіттері" Кадиров вибачився перед "всім футбольним світом" за сказані зопалу слова.

"Гра була просто жахливою через упередженість судді. Безпричинна друга жовта Уциєву, непризначений пенальті - він зробив все, щоб змінити хід гри. Я буду домагатися ретельного розслідування дій арбітра. Вибачаюся перед усім футбольним світом за те, що сказав зопалу. Але не перед арбітром: він заслужив ім'я "продажний". Це вже не перший випадок. Нехай знає, що грозненський "Терек" - за чесний, а не продажний футбол!"

Виконавчий директор РФПЛ Сергій Чебан зазначив, що його орган чекає всіх документів щодо цього інциденту, проте будь-яке рішення слід приймати виважено і "не кваплячись".

Нагадаємо, що нещодавно французький актор Жерар Депардьє у відповідь на жест Кадирова заявив, що відтепер буде підтримувати "Терек". !zn

Читайте також:

Депардьє став фанатом "Терека", отримавши від Кадирова п'ятикімнатну квартиру

Футболіст "Дніпра" Руслан Ротань запропонував зазирнути судді в очі

Арбітрові на замітку: в Іспанії гравець зробив суддю інвалідом після показаної червоної картки

Офіційна Москва відреагувала на ідею об'єднаного чемпіонату, назвавши її безглуздою