Під час футбольного матчу на стадіоні у Болівії загинув уболівальник

22 лютого 15:26

Трагедія сталася на трибунах стадіону міста Оруро: ракетниця потрапила 14-річному хлопцеві в око, медики врятувати постраждалого не змогли.

 

У болівійському Оруро під час гри Кубка Лібертадорес (аналог Ліги Чемпіонів між місцевим "Сан-Хосе" і бразильським "Корінтіансом" загинув 14-річний уболівальник господарів.

У перерві матчу Кевіну, так звали загиблого, прямо в очі потрапила ракетниця, випущена з гостьового сектору, на якому розташовувалися уболівальники "Корінтіанса". Через пошкодження мозку, несумісні з життям, хлопчик помер ще до прибуття лікарів.

Матч через трагедію не зупинявся, а гра завершилася внічию 1:1.

Болівійська поліція затримала дванадцять фанатів гостей, які нібито запускали у цей вечір "файери". Самі вони стверджують про свою невинність. Всі вони поміщені у в'язницю до закінчення результатів розслідування.

Між тим, трагедія може загрожувати серйозними санкціями для чинного володаря Кубка Лібертадорес - згідно з новими правилами проведення турніру клубу може загрожувати дискваліфікація, у випадку якщо буде доведена провина уболівальників "Корінтіанса".

Зазначимо, що бразильський клуб "Корінтіанс" - один з найпопулярніших у цій країні. За даними соціологічних і маркетингових досліджень, за нього вболіває близько 25 мільйонів жителів Бразилії, це - близько 13 відсотків усього населення. !zn