Перед зустріччю з "Боруссією" Моурінью вірить не у відсотки, а в своїх гравців

29 квiтня 17:55

Головний тренер "Реала" сподівається, що його підопічні зможуть створити невеличке диво і вийти в фінал Ліги Чемпіонів.

 

Жозе Моурінью не сумує напередодні повторної зустрічі 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів проти "Боруссії". Португальський фахівець стверджує, що впевнений у своїх підопічних, які можуть відіграти необхідну кількість голів і вийти в фінал.

"Я вірю, що все ще можливо. Всі мої гравці рвуться в бій, що не може не радувати мене", - заявив наставник в інтерв'ю клубній прес-службі.

"Не хотілося б зараз підраховувати відсотки на успіх, мені це не подобається. Ми розуміємо, що почнемо матч з рахунком 1:4. Тому складно довести математично, що ми зберігаємо шанси на вихід у фінал".

Нагадаємо, що в першому матчі завдяки чотирьом голам польського легіонера Роберта Левандовського "Боруссія" домоглася прийнятного результату напередодні нелегкої поїздки в Мадрид - 1:4. Для того, щоб пройти далі "Королівському клубу" необхідно перемагати 3:0.

"Як відомо, успіхи завжди належать всій команді, а невдачі - тільки тренерові. Так відбувається не тільки в "Реалі", але і у всіх інших клубах. Тож я спокійний. Рекорд у 100 набраних очок належить "Реалу", але, якщо ми не вийдемо у фінал, це буде мій провал", - сказав Моурінью на офіційній прес-конференції перед матчем з "Боруссією".

Водночас, зазначимо, що відомий іспанський тенісист, екс-перша ракетка світу Рафаель Надаль також впевнений у своїх улюбленцях.

"Найкраща мотивація для гравців "Реала" - вийти на поле "Сантьяго Бернабеу" і спробувати пробитися у фінал Ліги чемпіонів. "Реал" зробить все можливе, сподіваюся, йому вдасться гра. Думаю, все можливо", - цитує Надаля видання Marca.

Зазначимо, що напередодні єврокубків "Реал" у чемпіонаті Приклади здолав земляків з "Атлетіко" 2:1. Поєдинок мадридці проводили без Кріштіану Роналду. Тим не менш, португалець вже відновився і швидше за все буде в повній готовності перед зустріччю.

Нагадаємо, що матч між "Реалом" і "Боруссією" розпочнеться 30 квітня о 21:45. !zn

Читайте також:

Забивши чотири м'ячі у ворота "Реала", Левандовські наблизився до статусу "великого"

Іспанська преса назвала Мессі найбільш безрезультативним гравцем матчу з "Баварією"

Після розгрому в Мюнхені в "Барселоні" розраховують на диво і на "чари" "Ноу Камп"