Перед зустріччю у Лізі Чемпіонів "Боруссія" зіграла внічию, а "Шахтар" програв "Динамо"

25 лютого 09:53

Суперник донецького "Шахтаря" в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів дортмундська "Боруссія" у чемпіонаті Німеччини розписала мирову з одноклубниками з Менхенгладбаха. Донеччани у товариському матчі поступилися московському "Динамо".

 

Донецький "Шахтар", який 13 лютого внічию 2:2 зіграв перший матч 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів проти "Боруссії" з німецького Дортмунда, продовжує підготовку до поєдинку з німцями на зборах у Туреччині. Нагадаємо, що матч відбудеться 5 березня.

Підопічні Мірчі Луческу провели спаринг з одним із лідерів російської Прем'єр-ліги, московським "Динамо". Пропустивши гол на 60-й і 79-й хвилинах, українці відповіли лише одним влучним потраплянням Генріха Мхітаряна - 1:2. Товариський статус матчу Луческу дав можливість перевірити найближчий резерв. Так, на поле вийшов новачок "Шахтаря" Едуард Соболь. Зазначимо, що на день раніше гірники зустрілися з ще одним представником російського чемпіонату, самарськими "Крыльями Советов". Українці перемогли 2:0.

Свою наступну гру "Шахтар" проведе 1 березня у чемпіонаті України - з луцькою "Волинню".

У Бундеслізі чемпіонату Німеччини дортмундська "Боруссія" зустрічалася з одноклубниками з Менхенгладбаха. У першому таймі команди діяли у більш-менш спокійному руслі, а взяття воріт відбулося після рідкісної атаки дортмундцыв. Маріо Гетце відгукнувся на передачу Марко Ройса, і голкіперу господарів довелося фолити. Сам постраждалий і виконав пенальті - 0:1. У другому таймі на полы йшла напружена боротьба, більше в ній успіху отримали гладбахці - Амін Юнес на 67-й хвилині виявився найспритнішим в штрафному суперника - 1:1.

"Боруссія" Дортмунд йде в турнірній таблиці на другій сходинці. Вже 27 лютого на "жовто-зелених" чекає важкий матч 1/4 фіналу Кубка Німеччини з "Баварією". !zn

Читайте також:

Донецький "Шахтар" забив двічі, але цього не вистачило для перемоги над "Боруссією"

Найкращий бомбардир в історії "Шахтаря" може опинитися у першій лізі

"Шахтар" і "Динамо" вражені призовим фондом об'єднаного чемпіонату, але поки туди не поспішають