Перебуваючи під тиском уболівальників, Бенітес все-таки піде з "Челсі"

28 лютого 15:57

Іспанський фахівець заявив, що має намір залишити посаду головного тренера "Челсі" після закінчення сезону.

 

Головний тренер лондонського "Челсі" Рафаель Бенітес після матчу Кубка Англії проти "Мідлсбро", що його підопічні виграли 2:0, зізнався, що хоче залишити свій пост після закінчення сезону. За будь-яких обставин, додав він.

"Уболівальники можуть не витрачати свій час на банери, - наводить BBC слова Бенітеса. - В кінці сезону я покину команду, тому вони можуть не турбуватися. Однак не варто забувати, що на даний момент саме я - головний тренер команди. Це потрібно прийняти і поважати. Хто б що не говорив, але я повністю віддаюся своїй роботі і намагаюся зробити для "Челсі" все, що можу. Розчарований ставленням фанатів до мене і команди. Їм варто підтримувати "Челсі", - розговорився іспанець.

При цьому Бенітес зазначив, що припускає, в чому причина нелюбові з боку уболівальників: на його думку, вся справа в тому, що раніше він тренував "Ліверпуль".

Нагадаємо, що кілька днів тому повідомлялося про те, що Рафаель Бенітес і капітан "Челсі" Джон Террі після поразки від "Манчестер Сіті" у чемпіонаті Прем'єр-ліги вступили в обопільну словесну лайку, яка переросла в бійку.

Також на прес-конференції Бенітес розповів, що він незадоволений ставленням до нього з боку керівництва клубу, яке, запросивши його на тренерський пост, додало до назви посади приставку "виконуючий обов'язки".

"У мене є посада. Хтось вирішив назвати її тимчасовою. Чому? Просто так? Гаразд, це ваше рішення. Я не згоден, але це ваше рішення, і тепер кожен повинен нести свою відповідальність. Всі є тимчасовими фігурами, адже після тебе все одно прийде інший. У такому разі, у них немає нікого, а значить чому вони додали приставку "тимчасовий"? Тренер є тренер. Один місяць, три місяці, сім - не має значення", - з подивом сказав Бенітес.

Зазначимо, що за деякою інформацією, власник "Челсі" Роман Абрамович вже почав переговори з Жозе Моурінью, який очолював лондонців кілька років тому. !zn

Читайте також:

Головний тренер "Челсі" Рафаель Бенітес побився з капітаном команди

Мадридський "Реал" восьмий рік поспіль визнано найбільш прибутковим футбольним клубом у світі

Андрій Шевченко може підписати контракт з індонезійським клубом

Наставник "Реала" Жозе Моурінью не проти попрацювати у Франції