Організатори запевняють, що на Євро-2012 фанати битися не будуть

21 травня 13:45

Всі футбольні хулігани в Європі враховані, їхнє пересування обмежене, і потрапити на Євро-2012 в Україну вони не зможуть, запевняють організатори.

 

УЄФА вважає всі матчі групового турніру Євро-2012 в Польщі та в Україні безпечними. Вони отримали кваліфікацію низького ризику, а отже, бійок між вболівальниками не буде, повідомив на прес-конференції директор турніру Євро в Україні Маркіян Лубківський.

«Футбольні хулігани, які є в кожній країні, внесені у відповідні списки, і їм буде неможливо потрапити і в Україну, і у Польщу ще на етапі виїзду з країни. Кожна з європейських країн, яка є членом УЄФА і в якій є такі фанати, має відповідні списки. Ці країни дуже ретельно ставляться до того, щоб такі особи не потрапляли на стадіони, коли проходять великі спортивні заходи», - підкреслив Лубківський.

Він також поінформував журналістів, що протягом наступного тижня до міст, що прийматимуть матчі Євро, приїдуть співробітники охоронних підрозділів національних футбольних збірних. Окрім цього, «чорні списки» футбольних хуліганів країни - учасниці Євро-2012 передали організаторам турніру, зазначив Лубківський. !zn

Читайте також:

Українська міліція не зможе допомогти іноземним вболівальникам під час Євро-2012

Прикордонники готуються до форс-мажорів на Євро-2012

Фанатів Євро-2012 будуть перевіряти в повітрі

Amnesty International закликала Україну створити незалежний орган для захисту від свавілля міліції