Олімпіада в Сочі пройде без українських хокеїстів

08 лютого 20:58

Збірна України розгромно програла команді Білорусі з рахунком 0:6 і втратила шанси на потрапляння в головний турнір чотириріччя.

 

У датському Войєнсі завершився матч другого туру кваліфікаційного турніру до Ігор-2014, які через рік відбудуться в російському Сочі. Збірна України програла команді Білорусі з рахунком 0:6.

Українські хокеїсти спочатку їхали в данський Войєнсі в ролі одного з аутсайдерів турніру. Підтвердив це і матч у четвер, 7 лютого, проти господарів змагань зі збірної Данії, начисто програний командою Олександра Кулікова - 0:2.

Як і напередодні, сьогодні рівна боротьба йшла до першої закинутої шайби. Тільки якщо це трапилося вчора на 15-й хвилині першого періоду, то тепер набагато раніше. Уже через півтори хвилини після стартового вкидання арбітра Андрій Філічкін відкрив рахунок у матчі. Після цього гра заспокоїлася практично на півтора періоди. А в середині другої двадцятихвилинки, протягом двох хвилин, білоруси закинули дві шайби поспіль у ворота суперника. Спочатку відзначився Костянтин Кольцов, а великим рахунок зробив Андрій Степанов.

На відміну від вчорашньої гри, коли суперник заспокоївся на досягнутому і в третьому періоді просто контролював хід гри, сьогодні білоруси грали до останньої хвилини. І в завершальному періоді закинули стільки ж шайб скільки в перших двох. Олексій Калюжний, Артем Сенкевич і Дмитро Мелешко довели рахунок до непристойного. Нагадаємо, що на даний момент команда Олександра Кулікова виступає в третьому за значущістю дивізіоні чемпіонату світу, де грають 23-28 команди світу.

Володаря єдиної путівки від цієї четвірки команд на Ігри в Сочі визначиться в неділю, 10 лютого. !zn

Читайте також:

Збірна Росії виграла чемпіонат світу з хокею, розгромивши Словаччину (відео)

Україна прийме два хокейних чемпіонати світу

Призначено нового тренера збірної України з хокею