Олександр Овечкін встановив новий антирекорд суперзірок НХЛ

13 березня 09:38

Олександр Овечкін встановив ще один антирекорд під час виступів за "Вашингтон" у Національній хокейній лізі.

 

У черговому матчі регулярного чемпіонату НХЛ російська суперзірка Олександр Овечкін не зумів поцілити у ворота "Кароліни Харікейнз". "Вашингтон" програв 0:4, а Ові відіграв 22 хвилини і провів 5 силових прийомів.

Таким чином, росіянин встановив черговий антирекорд в нинішньому чемпіонаті. Це вже друга гра в сезоні, коли форвард йде з льоду з нулем у графі кидків. Причому, перша також припала на гру з "Ураганами".

Нинішній чемпіонат для Овечкіна став першим за восьмирічну кар'єру в НХЛ, коли він двічі за сезон йшов з льоду без кидків. Востаннє Овєчкіну вдавалося вразити ворота суперника 7 березня у матчі проти "Флориди", відзначає "Спорт-Експрес".

"Вашингтон" як і раніше знаходиться знизу турнірної таблиці Східної конференції НХЛ, а точніше - на передостанньому, 15-му місці. На рахунку "Столичних" - 21 очко в 25 матчах. "Кароліна" - третя (31 очко), перший - "Монреаль" (38).

Зазначимо, що "Нью Джерсі" українця Олексія Понікаровського йде на 7-му рядку Східної конференції, а "Філадельфія" Руслана Федотенка - 11-та. 13 березня ці команди зіграють між собою, і ми побачимо протистояння двох українців. !zn

Читайте також:

Неймовірний гол Дацюка - обіграв всю команду і воротаря

Хокей: київський "Беркут" зняли з чемпіонату України через фінансові проблеми

Найтриваліший матч в історії російського хокею: дві години на льоду

Українець Олексій Понікаровський повертається в "Нью Джерсі", сума контракту тримається в секреті