НСК "Олімпійський" відзначає сьогодні день народження: відвідувачів чекає сюрприз і флеш-моб

12 серпня 11:50

Святкування розпочнеться за 2 години до початку гри "Динамо-Волинь", як тільки відкриють турнікети. На перших 1000 відвідувачів чекає подарунок - морозиво. Також перед матчем і в перерві між таймами виступлять українські рок-групи, а на сектори трибун у рамках флеш-мобу запустять величезну повітряну кулю діаметром 1,8 метра.

 

Головна футбольна арена Євро-2012, київський НСК "Олімпійський" готує сюрпризи до свого Дня народження. Святкувати 89 років стадіон буде в колі вболівальників і друзів на сьогоднішньому матчі "Динамо" - "Волинь" у неділю, 12 серпня.

Як повідомили в прес-службі НСК, захід розпочнеться за 2 години до гри, як тільки відкриють турнікети. Перші 1000 відвідувачів у подарунок отримають морозиво.

У рамках програми, перед матчем і в перерві між таймами, всіх гостей арени чекають привітання від українських рок-виконавців - гуртів "Антитіла" та "Мандри".

Крім того, для проведення спортивного флеш-мобу в перерві гри прямо на сектори "Олімпійського" запустять величезну повітряну кулю діаметром 1,8 метра.

Нагадаємо, днем ​​народження НСК "Олімпійський" вважається дата 12 серпня 1923 року, коли на "Червоному Стадіоні ім. Троцького" були проведені перші змагання першої Олімпіади Київщини. Проект стадіону був розроблений молодим інженером Л.І. Пільвінским. Для південної та східної трибун використали схили Черепанової гори. З уламків будівель збудували північну і західну трибуни, засипавши їх землею. !zn

Читайте також:

На НСК "Олімпійський" витратять ще майже 100 мільйонів

Віталію Кличко відмовили в проведенні бою на "Олімпійському"